Grillimine: kuidas lahendada liigse suitsuga seotud probleeme keskkonnas.

Grillimine: kuidas lahendada liigse suitsuga seotud probleeme keskkonnas.

Üks levinud probleem kõigi kaminade, pliitide või grillidega on kindlasti suitsu halb tõmbamine korstnasse.

Selle probleemi põhjused on mitmekülgsed, raskesti etteaimatavad maja ehitamisel, ja veelgi raskem on neid lahendada, kui arvatakse, et otseste sekkumistega korstnasse või suitsulõõri endasse piisab.

Ainus toode, mis kindlasti lahendab kaminasuitsu probleemi ja samal ajal on lihtsalt kasutatav ja kuluefektiivne, on elektriline korstnatakka ventilaator.

Elektriline korstnatakka ventilaator on varustatud sunnitud mootoriga, mis kõrvaldab täielikult halva korstnatõmbamise probleemi, vastates täielikult põhjustele, mis need ka ei oleks.

Gemi Elettronica saab pakkuda erinevaid mudeleid elektrilistest korstnatakka ventilaatoritest, igaühel erinevad ja ainulaadsed omadused maailmas.

Valikus on: Baas elektriline korstnatakka ventilaator, professionaalne elektriline korstnatakka ventilaator ja professionaalne vask korstnatakka ventilaator.

Basic elektriline korstnatakka ventilaator

on imemisvõimsusega 2500 kuupmeetrit tunnis ja talub temperatuuri kuni 300 kraadi.

Professionaalne elektriline korstnatakka ventilaator

omab aga imemisvõimsust 3800 kuupmeetrit tunnis ja talub temperatuuri kuni 700 kraadi. Vastupidavus kõrgetele temperatuuridele kuni 700 kraadi juures muudab arusaadavaks, et see korstnatakka ventilaator suudab vastu pidada ka korstnaleegile.

Professionaalne vask elektriline korstnatakka ventilaator

nagu eelpool kirjeldatud professionaalne, omab samuti imemisvõimsust 3800 kuupmeetrit tunnis ja talub temperatuuri kuni 700 kraadi, kuid on valmistatud roostevabast terasest koos päris vaskkattega. Päris vaskkate ja roostevaba teras võimaldavad peale suurema vastupidavuse ajas, ka vastupidavust soolasele õhule, muutes selle toote maailmas ainulaadseks mitte ainult esteetilisest vaatepunktist, vaid ka ideaalseks rannikualadele.

Mõlemal professionaalsel korstnatakka ventilaatorimudelil, nii tumepruunil kui ka vasevärvi, on H-klassi mootor ja vastupidavus kõrgetele temperatuuridele, need ei sisalda plastikosasi ning kondensaator on paigutatud välisesse karpi, eemal kuumusallikatest. Kõik need omadused ei luba professionaalsete korstnatakka ventilaatorite mootoritel isegi sulandumist suitsulõõri tulekahju korral.

Kõigil Gemi Elettronica korstnatakka ventilaatoritel on 6-käiguline regulaator, mille abil saab korstnatakka ventilaatori sisse/välja lülitada ning imemisvõimsust reguleerida. Ümber ventilaatori on Gemi Elettronica korstnatakka ventilaatoritel kaitsevõre, mis on valmistatud elektrokeevitatud terasrõngastest ja mis toimib ka lindude kaitseks.

Kõigile kirjeldatud mudelitele on võimalik valida ruudukujuline alus (elektriline korstnatakka ventilaator on varustatud reguleeritavate klambritega) ja ümara alus (ümbermõõdu järgi pakutakse ümmargust adapterit).

Gemi Elettronica elektrilise korstnatakka ventilaatoriga saab igaüks lahendada korstnasuitsu probleemi, mis iganes põhjus see ka ei oleks.

Vali endale sobiv mudel siit klõpsates.

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.