Kuidas paigutada elektriaia juhtmeid? Siin on täielik juhend...

Kuidas paigutada elektriaia juhtmeid? Siin on täielik juhend...

Kuidas paigutada elektriaia juhtmeid?


Sageli võib elektriaia traadi kasutamisel tekitada hirmu, kuna pole kindel, kuidas seda paigaldada, et see oleks ohutu ja efektiivne metsloomade vastu või kariloomade kaitseks.
Aga ärge muretsege, olete õiges juhendis.
Aga esmalt vaatame elektriaia juhtmete kasutamise eeliseid:

1. Töö efektiivsus:

Elektriaia traadid pakuvad väga tõhusat meetodit kariloomade haldamiseks. Kontrollitud elektrilise impulsiga võimaldavad need aiad loomade kiiret ja efektiivset juhendamist, eraldamist või kokkuhoiu. See vähendab oluliselt igapäevast tegevusaega ja vaeva, võimaldades talunikel keskenduda muudele olulistele tegevustele.

2. Kariloomade ohutus:

Üks olulisemaid elektriaia traatide omadusi on nende võime pakkuda ohutut takistust, kahjustamata loomi jäädavalt. Elektriline impulss on piisav, et loomi aiaga kokkupuutumisest hoiduda, kahjustamata neid tõsiselt. See kaitseb mitte ainult kariloomi väliste ohtude eest, vaid vähendab ka ennastvigastamise riski põgenemiskatsete käigus.

3. Saagi kaitse:

Lisaks kariloomade haldamisele kasutatakse elektriaia traate saagi kaitsmiseks looduslikest loomadest ja kahjuritest. Elektritõkke olemasolu tõrjub tõhusalt kahjulikke loomi, hoides saagi turvalisena ja vähendades äärmuslike pestitsiidide kasutamise vajadust.

4. Paigaldamise ja hoolduse lihtsus:

Elektriaia traatide paigaldamine on suhteliselt lihtne ja saab kohandada vastavalt talu konkreetsetele vajadustele. Hooldus on samuti lihtne, vajades süsteemi perioodilist kontrolli, et tagada õige toimimine. See viib madalamatele käituskuludele ja suuremale rahule talunikele.

5. Säästva põllumajanduse panus:

Elektriaia traatide kasutamine on kooskõlas säästva põllumajanduse eesmärkidega, vähendades sõltuvust keskkonnale kahjulikest praktikatest. Optimeeritud kariloomade haldamine ja saagi kaitse ilma keemiliste ainete liigse kasutamiseta aitavad säilitada mulla tervist ja ümbritsevat ökosüsteemi.

Kokkuvõtvalt on elektriaia traadid kaasaegse põllumajanduse põhiline element, olles efektiivsuse, kariloomade ohutuse, saagi kaitsmise ja säästva põllumajanduse osas. Selle tehnoloogia kasutuselevõtt on tark valik talunikele, kes püüavad leida tasakaalu tootlikkuse ja keskkonnaalase vastutuse vahel.

Elektriaia juhtmete ideaalkõrgused

Elektriaia õige paigaldamine on oluline, et tagada loomade ohutus ja süsteemi üldine edu. Õige kõrguse valimine aiavõrkude paigutamiseks sõltub suuresti loomade suurusest, keda tuleb piirata või kaitsta. Vaatame, kuidas kõrgusi kohandada, et tagada ohutu ja efektiivne keskkond.

1. Väikesed loomad:

Väikeste loomade nagu kanade, kanaaedade, jänesede puhul peaks aiajuhtmete kõrgus olema piisav, et nad ei saaks üle hüpata ega ületada. Üldiselt peaks traadi paksus olema vahemikus 20 kuni 80 cm, paigutades juhtmeid iga 20 cm tagant. Soovitatav traadi paksus on vahemikus 2,2 kuni 4 mm. See meede sobib väiksemate loomade heidutamiseks ilma kahjustamata.

2. Keskmise suurusega kariloomad:

Keskmise suurusega loomade nagu lambad, kitsed, kärplased, hobused, rebased, hundid, eeslid, nätsud puhul tuleks aia kõrgust suurendada. Soovitatav kõrgus on vahemikus 30 kuni 120 sentimeetrit, paigutades juhtmeid umbes 30 cm kaugusele. Soovitatav traat on 4 mm paksune. See tagab, et loomad ei saa üle hüpata ega aeda mööda minna, hoides neid ohutuna ja vältides võimalikke põgenemisi. Suuremate loomade puhul saab kasutada elektrilist paela.

3. Suured loomad:

Suurte loomade nagu lehmad, pullid, veised, sead, metssigad, hirved, põdrad puhul peavad aia kõrgused olema märkimisväärselt kõrgemad, et tagada tõhus piiramine. Üldiselt soovitatakse paigutada aiajuhtmed kõrgemale kui 120 sentimeetrit, valikud ulatuvad 140 kuni 180 sentimeetrini, sõltuvalt liigist ja loomade hüppamisvõimest. Soovitatav traat on 6 mm paksune.

Järeldused

Gemi ELETTRONICA juures, meie ettevõttes, saate leida mitte ainult laia valikut elektriaia juhtmeid, vaid ka laia valikut energaatoreid, pakkudes

Gemi elektrilise aia tootevalik

Gemi juures, meie ettevõttes, leiate mitte ainult laia valiku elektriaiajuhtmeid, vaid ka laia valiku elektrifikaatoreid, pakkudes lausa 5 erinevat tüüpi,igaühel on spetsiifilisedomadused ja unikaalsed eelised:

220V vooluga elektrifikaatorid täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5 kmaedadeni;

220V vooluga elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 8km aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5km ja 6J aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator 2 aku jaoks, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 km ja 6Jaedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator päikesepaneeliga, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 kmja 6J aedadeni.

Lisaks pakume laia valikut kõrgekvaliteedilisi elektrijuhtmeid ja linte, koosisolatsioonidega, mis on kavandatudsobima igat tüüpi toe jaoks, mille valite oma elektrilise aia jaoks:

Puidust postide isolatsioonid;

Rauast postide isolatsioonid;

Topeltkonksuga isolatsioon;

Puidust postide isolatsioonide kruvid ja mutrid.

Meie Gemi eristub konkurentidest tänu viiekümneaastasele kogemusele selles valdkonnas javõimele pakkuda kohandatudlahendusi iga kliendi konkreetsetele vajadustele. Meie klienditeenindus on ülim, pakkudestäielikku tuge alatesostuhetkest kuni järelteeninduseni. Oleme saadaval telefoni teel numbril +390287165556, vestluse kaudu või e-posti teel.

Gemi ostmise eelised

  1. Tasuta tagastamine 100 päeva jooksul;
  2. Kiire tarne üle maailma;
  3. Kõik tooted on valmistatud Itaalias meie endi poolt kõrgekvaliteedilistest toorainetest;
  4. Kõik tooted vastavad õiguslikele ohutusstandarditele ja on sertifitseeritud;
  5. Meil on üle 5000 ülevaate maailma olulisimas ülevaateportaalis: Trustpillot;
  6. Meie neljakümneaastane kogemus on teie täielikult kasutuses;
  7. Meil on peaaegu 1000 videoulevaadet TrustVideos portaalis, kus on kasutajatevideomaterjalid.

Osta kohe!.