Kodulindude võrk: juhend oma kanade kaitsmiseks.

Kodulindude võrk: juhend oma kanade kaitsmiseks.

Kodulindude võrk: juhend oma kanade kaitsmiseks

Kodulindude võrk on oluline element, mis tagab loomade ohutuse ja kaitse nende määratud viibimispiirkonnas. Turvalise kanakuudi loomisel tuleb hoolikalt kaaluda erinevaid tegureid, mis võivad mõjutada selle tõhusust.

Esiteks on oluline valida õige materjal aiavõrgu jaoks. Kodulindude aedikute jaoks kasutatakse kõige sagedamini traati, puitu ja PVC-d. Igal neist on eelised ja puudused, mida tuleb arvestada. Traat on vastupidav ja pikaealine, kuid võib olla kallis ja vajab regulaarset hooldust, et vältida roostet ja korrosiooni.

Puit on odav ja lihtne töödelda, kuid võib aja jooksul halveneda ilmastikuolude tõttu. PVC on vastupidav ja vajab vähe hooldust, kuid võib olla kallis.

Aia suurus on veel üks oluline aspekt. Kodulindudel peaks olema piisavalt ruumi, et kanad saaksid vabalt liikuda, tundmata end ülerahvastatuna.

Üldiselt soovitatakse igale kanale vähemalt 3-4 ruutmeetrit ruumi. Lisaks peaks aed olema piisavalt kõrge, et takistada kanadel lennata või kiskjatel sisse pääseda.

Aiavõrgu tugevus on oluline, et tagada kodulindude ohutus. Konstruktsioon peab olema kindel ja vastupidav rünnakutele kiskjate poolt, nagu rebased, koerad või kassid.

Lisaks on oluline arvestada kodulindudele juurdepääsetavust. Aiavõrgul peaks olema hästi kavandatud ja turvaline värav, mis võimaldab lihtsat juurdepääsu kanadele koristamiseks ja toidu ning vee täiendamiseks. Värav peaks olema varustatud turvalise lukustussüsteemiga, et vältida juhuslikke avamisi või soovimatuid sissetungi.

Kokkuvõttes on kodulindude aiavõrgud olulised loomade ohutuse ja kaitse tagamiseks. Õige materjali valimine, aia õige suuruse valimine, selle tugevdamine ja lihtne juurdepääs on kõik olulised elemendid, et luua turvaline kanakuut.

Nende tegurite kaalumisel ja mõistliku valiku tegemisel saate tagada kanadele ohutu ja kaitstud keskkonna, vältides kokkupuudet kiskjatega või võimalikke põgenemisi.

Mis tüüpi võrk kasutada kanakuudis?

Kanakuudi ehitamisel on oluline kaaluda kasutatava võrgu valikut. Kodulinnud võrk mängib olulist rolli kanade kaitse tagamisel kiskjate eest, võimaldades neil samal ajal piisavalt ruumi vabalt liikuda. Lisaks aitab hea võrk säilitada hügieeni kanakuudis, takistades soovimatute loomade, nagu hiired või putukad, sisenemist.

Turul on saadaval mitut tüüpi kodulindude võrgud, kuid valik sõltub peamiselt kasvataja konkreetsetest vajadustest ja geograafilisest asukohast, kus kanakuut asub. Mõned kõige levinumad valikud hõlmavad kuusnurkset võrgustikku, traadivõrku ja elektritara.

Kuusnurkne võrgustik on populaarne valik kanade kasvatajate hulgas. Selle tüüpi võrk on valmistatud roostevabast tsingitud traadist ja sellel on regulaarne võrgustruktuur, mis takistab kanade põgenemist või kiskjate sisenemist kanakuuti.

Võrgu suurus võib sõltuvalt kasvatatavate lindude suurusest varieeruda, kuid standardmõõt on 25 mm (1 toll). Kuusnurkne võrk on kuluefektiivne ja ajaproovile vastupidav, kuid võib vajada veidi rohkem hooldust puhastamiseks, et vältida mustuse või prahi kogunemist.

Traadivõrk on kanakuudis teine levinud valik. See tüüpi võrk on valmistatud tsingitud või plastikuga kaetud traadist ning on saadaval erinevates suurustes ja paksustes. Traadivõrk pakub suuremat vastupidavust kiskjatele kui kuusnurkne võrk, kuid võib olla kallim. On oluline valida traadivõrk, millel on piisav traadi läbimõõt, et takistada kiskjatel võrgu kinni hammustamast või katki rebimast.

Lõpuks on olemas ka elektritara, mis töötab madala intensiivsusega elektrilöögi abil, et hoida kiskjaid eemal. See valik on eriti kasulik piirkondades, kus on palju metsloomi või öiseid kiskjaid.

Elektritara tuleb ühendada toiteallikaga ning selle paigaldamise ja hooldamise suhtes tuleb olla tähelepanelik. On oluline tagada, et elektritara oleks piisavalt isoleeritud, et vältida loomadele või inimestele elektrilöögi ohtu.

Enne elektritara valimist on oluline hinnata mõningaid võtmetegureid. Esiteks kaaluge kanakuudi suurust ja hane arvu, mida soovite kasvatada. See mõjutab vajaliku võrgu kogust ja ehitatava struktuuri tüüpi.

Teiseks arvestage kohalike kiskjatega ja potentsiaalsete ohtudega piirkonnas, kus kanakuut asub. Näiteks kui piirkonnas on palju metsloomi või röövlinde, on vajalik valida tugevam võrk, nagu traadivõrk.

Lõpuks on oluline arvestada saadaolevat eelarvet võrgu ostmiseks. Kuigi kuusnurkne võrk on üldiselt odavam, võib traadivõrk pakkuda suuremat kaitset, kuid kõrgema hinna eest.

Üldiselt, olenemata valitud võrgu tüübist, on oluline tagada, et see oleks õigesti paigaldatud ja aja jooksul korralikult hooldatud.

Gemi elektrilise aia tootevalik

Gemi juures, meie ettevõttes, leiate mitte ainult laia valiku elektriaiajuhtmeid, vaid ka laia valiku elektrifikaatoreid, pakkudes lausa 5 erinevat tüüpi,igaühel on spetsiifilisedomadused ja unikaalsed eelised:

220V vooluga elektrifikaatorid täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5 kmaedadeni;

220V vooluga elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 8km aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5km ja 6J aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator 2 aku jaoks, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 km ja 6Jaedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator päikesepaneeliga, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 kmja 6J aedadeni.

Lisaks pakume laia valikut kõrgekvaliteedilisi elektrijuhtmeid ja linte, koosisolatsioonidega, mis on kavandatudsobima igat tüüpi toe jaoks, mille valite oma elektrilise aia jaoks:

Puidust postide isolatsioonid;

Rauast postide isolatsioonid;

Topeltkonksuga isolatsioon;

Puidust postide isolatsioonide kruvid ja mutrid.

Meie Gemi eristub konkurentidest tänu viiekümneaastasele kogemusele selles valdkonnas javõimele pakkuda kohandatudlahendusi iga kliendi konkreetsetele vajadustele. Meie klienditeenindus on ülim, pakkudestäielikku tuge alatesostuhetkest kuni järelteeninduseni. Oleme saadaval telefoni teel numbril +390287165556, vestluse kaudu või e-posti teel.

Gemi ostmise eelised

  1. Tasuta tagastamine 100 päeva jooksul;
  2. Kiire tarne üle maailma;
  3. Kõik tooted on valmistatud Itaalias meie endi poolt kõrgekvaliteedilistest toorainetest;
  4. Kõik tooted vastavad õiguslikele ohutusstandarditele ja on sertifitseeritud;
  5. Meil on üle 5000 ülevaate maailma olulisimas ülevaateportaalis: Trustpillot;
  6. Meie neljakümneaastane kogemus on teie täielikult kasutuses;
  7. Meil on peaaegu 1000 videoulevaadet TrustVideos portaalis, kus on kasutajatevideomaterjalid.

Osta kohe!.