Hirvede elektritara: kuidas ehitada parim tara.

Hirvede elektritara: kuidas ehitada parim tara.

Elektritara hirvedele

Elektritara hirvedele on üks parimaid lahendusi, et vältida hirvede sissetungi meie maadele.

Elektritara hirvedele tuleb ehitada vastupidavatest materjalidest nagu puit, metall või betoon. Tarade suurus sõltub sellest, kui suurt maad soovite kaitsta.

Hirved: põhilised tunnused

Hirved, ka tuntud kui punahirved (teaduslik nimetus: Dama dama), kuuluvad Cervidae sugukonda. Need loomad on äratuntavad mitmete eristavate tunnustega:

  1. Suurus: Hirved on keskmise suurusega loomad, täiskasvanud isased ulatuvad õla kõrguseni umbes 90–110 sentimeetrit ja kaaluvad vahemikus 60 kuni 150 kilogrammi. Emased on üldjuhul isastest väiksemad.

  2. Välimus: Hirvedel on lühike, kare punakaspruun karv suvel, mis muutub talvel tumedamaks ja tihedamaks. Neil on iseloomulik valge südamekujuline laik tagajalgadel.

  3. Sarved: Nii isased kui ka emased hirved kasvatavad harulisi sarvi. Isaste sarved on tavaliselt suuremad ja keerukamad, harunev struktuur kasvab koljust. Emaste sarved on lühemad ja vähem harunenud.

  4. Toitumine: Hirved on taimetoidulised ja toituvad peamiselt lehtedest, võrsetest, rohtudest, õitest, viljadest ja puukoorest. Nende toidusedel võib sõltuda toidu hooajalisest kättesaadavusest.

  5. Käitumine: Hirved on peamiselt hämarad ja öised loomad, kuigi neid võib päeval teatud olukordades jälgida. Nad on tavaliselt pelglikud ja ettevaatlikud, püüdes inimestega otsest kokkupuudet vältida, sageli varjudes metsaaladele.

Kui kõrgele suudavad hirved hüpata?

Hirved suudavad hüpata kuni 2 meetri kõrgusele.

Hirvede hüppevõime võib varieeruda vanuse, füüsilise vormi ja konkreetse olukorra järgi.

Siiski on oluline märkida, et hirved on tuntud võime poolest ületada märkimisväärse kõrgusega vertikaalseid takistusi, sealhulgas taraid ja muid looduslikke tõkkeid, tänu nende osavusele ja tugevatele jalgadele.

Kui kõrge peaks aed olema, et takistada hirvede sisenemist?

Elektritara hirvedele peab olema piisavalt kõrge, et takistada neil sellest üle hüpata. Keskmiselt soovitatav kõrgus hirve tarale on vähemalt 2 meetrit. Nagu teame, on hirved väga osavad loomad, kes suudavad hüpata märkimisväärseid kõrgusi.

Lisaks peab tara olema piisavalt tugev, et vastu pidada hirvede katsetele selle maha lüüa või selle alt läbi kaevata. On oluline valida tarade ehitamiseks kvaliteetsed ja vastupidavad materjalid.

Mis on parim lahendus vara kaitsmiseks hirvede eest? Elektritara...

Elektritara hirvedele on innovatiivne süsteem, mis võimaldab kaitsta hirvi ja nende ümbrust, tagades looduslike elupaikade ja inimasustuse harmoonilise kooselu.

Need tarad on tõhus lahendus saagikahjustuste vähendamiseks ja keskkonnapärandi säilitamiseks, võimaldades hirvepopulatsioonide jätkusuutlikku majandamist. Selles tekstis uurime elektritara hirvedele omadusi, nende eeliseid ja õige kasutamise parimaid tavasid.

Elektritara hirvedele koosneb elektrikõigustest, mis on omavahel ühendatud, tekitades madala võimsusega elektrilöögi. See löök loob virtuaalse tõkke, mis takistab hirvi tarast ületamast.

Elektrikõrgused on paigutatud sobivatesse kõrgustesse, et takistada hirvi nende ületamist ning on ühendatud juhtseadmega, mis reguleerib elektrilöökide sagedust ja intensiivsust.

Mis on hirve taraga ehitamise eelised?

Elektritara ehitamisel hirvedele on mitmeid eeliseid:

  1. Saagi kaitse: Hirved on tuntud põllumajandussaaduste kahjustajatena, söövad võrseid, õisi ja vilju. Elektritarad loovad füüsilise tõkendi, mis takistab hirvile ligipääsu haritavatele aladele, vähendades kahjusid ja saagi kahjustusi.

  2. Bioloogilise mitmekesisuse säilitamine: Elektritarad aitavad säilitada kaitstud alade ökoloogilist tasakaalu. Piirates hirvede ligipääsu teatud aladele, saab soodustada kohalike taimede kasvu, suurendades seeläbi bioloogilist mitmekesisust ja teiste taimede ning loomaliikide ellujäämist.

Mis on hirve taraga ehitamiseks vajalikud komponendid?

Tõhusa elektritara ehitamiseks hirvedele on vaja mitmeid olulisi komponente:

  1. Postid ja isolatsioonid:

    • Isolatsioonid: Valige isolatsioonid vastavalt posti ja juhi tüübile, mõeldes elektritara jaoks. Saadaval on erinevad mudelid, nagu puidust või raudpostide jaoks mõeldud isolatsioonid, ühe- või kahekonksulised. Veenduge, et teil oleks tööriist isolatsioonipoltide kinnitamiseks ja

      Gemi elektrilise aia tootevalik

      Gemi juures, meie ettevõttes, leiate mitte ainult laia valiku elektriaiajuhtmeid, vaid ka laia valiku elektrifikaatoreid, pakkudes lausa 5 erinevat tüüpi,igaühel on spetsiifilisedomadused ja unikaalsed eelised:

      220V vooluga elektrifikaatorid täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5 kmaedadeni;

      220V vooluga elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 8km aedadeni;

      12V/220V aku elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5km ja 6J aedadeni;

      12V/220V aku elektrifikaator 2 aku jaoks, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 km ja 6Jaedadeni;

      12V/220V aku elektrifikaator päikesepaneeliga, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 kmja 6J aedadeni.

      Lisaks pakume laia valikut kõrgekvaliteedilisi elektrijuhtmeid ja linte, koosisolatsioonidega, mis on kavandatudsobima igat tüüpi toe jaoks, mille valite oma elektrilise aia jaoks:

      Puidust postide isolatsioonid;

      Rauast postide isolatsioonid;

      Topeltkonksuga isolatsioon;

      Puidust postide isolatsioonide kruvid ja mutrid.

      Meie Gemi eristub konkurentidest tänu viiekümneaastasele kogemusele selles valdkonnas javõimele pakkuda kohandatudlahendusi iga kliendi konkreetsetele vajadustele. Meie klienditeenindus on ülim, pakkudestäielikku tuge alatesostuhetkest kuni järelteeninduseni. Oleme saadaval telefoni teel numbril +390287165556, vestluse kaudu või e-posti teel.

      Gemi ostmise eelised

      1. Tasuta tagastamine 100 päeva jooksul;
      2. Kiire tarne üle maailma;
      3. Kõik tooted on valmistatud Itaalias meie endi poolt kõrgekvaliteedilistest toorainetest;
      4. Kõik tooted vastavad õiguslikele ohutusstandarditele ja on sertifitseeritud;
      5. Meil on üle 5000 ülevaate maailma olulisimas ülevaateportaalis: Trustpillot;
      6. Meie neljakümneaastane kogemus on teie täielikult kasutuses;
      7. Meil on peaaegu 1000 videoulevaadet TrustVideos portaalis, kus on kasutajatevideomaterjalid.

      Osta kohe!.