Elektrilised aiad hobustele: kõige ökonoomsem, dünaamilisem ja tõhusam lahendus.

Elektrilised aiad hobustele: kõige ökonoomsem, dünaamilisem ja tõhusam lahendus.

Elektrilised aiad hobustele on suurepärane lahendus meie neljajalgsete sõprade karjamaa piiramiseks, tagades nende ohutuse. Need aiad toimivad elektrivoolu edastamise kaudu juhi abil ümber piiritletud ala, luues nähtamatu, kuid efektiivse tõkke.

Elektrilisi aedu hobustele saab kasutada nii tallide sees kui ka väljas, tagades meie neljajalgsetele sõpradele piisava liikumisvabaduse. Lisaks karjamaa piiramisele saab neid aedu kasutada ka hobuste eraldamiseks söötmise ajal.

On erinevat tüüpi elektrilisi aedu hobustele, kuid kõigil neil on mõned ühised omadused. Esmalt on oluline valida aed piisava pingega, et tagada heidutav efekt, mis takistab hobustel piiritletud alalt lahkumist.

Lõpuks on oluline valida kvaliteetne elektriaed hobustele, mis on valmistatud vastupidavast materjalist, et teha ohutu ja pikaajaline investeering.

Kokkuvõtteks on elektrilised aiad hobustele efektiivne lahendus meie neljajalgsete sõprade karjamaa piiramiseks, tagades nende ohutuse. Kvaliteetse aia valimine koos sobivate ohutusseadmetega on põhiline, et tagada meie hobuste heaolu ja anda neile õige liikumisvabadus.

Kuidas teha elektrifitseeritud aed hobustele?

Elektrifitseeritud aed hobustele on väga kasulik tööriist meie hobuste ohutuse tagamiseks piiritletud alal. Selles artiklis vaatleme, kuidas ehitada elektrifitseeritud aed hobustele kiiresti ja lihtsalt.

Esiteks koguge kõik vajalikud materjalid: elektrijuhe või elektrilint, puidust või metallist postid, traadinsoolendid, energaator voolu pakkumiseks ja pinge tester.

Kui olete kogunud kõik vajalikud materjalid, saate jätkata paigaldamisega. Valige kõigepealt ala, kuhu aia paigutate. Ala peaks olema piisavalt suur, et hobustel oleks vajalik liikumisruum.

Pärast sobiva ala leidmist võite alustada postide paigaldamist. Soovitame postid paigutada 5/6 meetri kaugusele. Lisaks on oluline süvendada postid piisavalt sügavale maasse, et tagada struktuuri tugevus.

Kui postid on paigas, saate paigaldada insoolendid. Need tuleks paigutada postidele kõrgusele, kuhu elektrijuhe või lint asetatakse.

Pärast insoolendite paigaldamist saate alustada elektrilindi paigaldamist. See peaks olema paigutatud sellisesse kaugusse, mis takistab hobustel aia ületamist ilma elektrilööki saamata. Soovitatav kaugus juhtme paigaldamiseks on umbes 60-70 cm maapinnast ja 1,40 meetrit maapinnast teise juhtme jaoks.

Järgmisena paigaldage toiteühik ja aku. Need tuleks paigutada hobuste ulatusest eemale, et vältida kahjustusi. Lisaks on oluline regulaarselt kontrollida traadi pingeid kasutades lihtsat testerit või tuues isoleeritud kruvikeeraja mõne millimeetri kaugusele lindist. Kui kuulete tiksumist, tähendab see, et aed on elektrifitseeritud.

Kokkuvõtteks nõuab elektrifitseeritud aia ehitamine hobustele tähelepanu ja hoolt erinevate elementide paigutamisel. Kuid kui töö on lõpetatud, saate nautida ohutut ja kaitstud ala meie hobuste jaoks.

Kui kõrge peaks hobuseaed olema?

Hobuseaeda on hädavajalik, et tagada loomade ohutus ja kaitsta ümbritsevaid vara. Eriti oluline on aia kõrgus, mida tuleb arvestada elektrilise aia ehitamisel hobustele.

Üldiselt sõltub aia kõrgus looma suurusest. Suuremad hobused vajavad kõrgemat aeda võrreldes ponide või varssadega. Lisaks võib aia kõrgust mõjutada looma jaoks ettenähtud distsipliin või tegevus. Näiteks kui plaanite hobusega hüpata, peaks aed olema kõrgem võrreldes aedadele, mida kasutatakse meeldivate jalutuskäikude jaoks.

Enamus hobuseaedu on kõrgusega vahemikus 1,20 kuni 1,50 meetrit. See kõrgus on piisav, et takistada hobuseid aia ületamast. Siiski, kui teil on treenitud või kogenud takistussõiduhobuseid, võib olla vajalik aia kõrgust suurendada.

Lisaks peaksid ülemised traadid olema piisavalt lähedal, et takistada hobustel pea läbimist madalamate traatide vahel.

Viimaseks, oluliseks teguriks on aia tugevus. Elektrijuhe peab olema piisavalt vastupidav, et taluda hobuste poolt kokkupõrke või surumise ajal avaldatavat survet. Lisaks peab toiteallika süsteem olema piisavalt võimas, et tagada aia nõuetekohane toimimine ja loomade läheneda tõrjumine.

Kokkuvõttes sõltub hobuseaia kõrgus looma suurusest, teostatavast tegevusest ja võimalikest häiringutest. Siiski on hea üldreegel hoida kõrgus vahemikus 1,20 kuni 1,50 meetrit.

Soovitatav on konsulteerida kogenud spetsialistiga, et ehitada aed, mis tagab maksimaalse ohutuse hobustele ja ümbritsevatele varadele.

Mida on vaja elektrilise aia ehitamiseks hobustele?

On olulisi tarvikuid, mida on vaja elektrilise aia ehitamiseks hobustele.

Samm 1: Energiaallikas

Alustage hea

Gemi elektrilise aia tootevalik

Gemi juures, meie ettevõttes, leiate mitte ainult laia valiku elektriaiajuhtmeid, vaid ka laia valiku elektrifikaatoreid, pakkudes lausa 5 erinevat tüüpi,igaühel on spetsiifilisedomadused ja unikaalsed eelised:

220V vooluga elektrifikaatorid täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5 kmaedadeni;

220V vooluga elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 8km aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5km ja 6J aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator 2 aku jaoks, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 km ja 6Jaedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator päikesepaneeliga, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 kmja 6J aedadeni.

Lisaks pakume laia valikut kõrgekvaliteedilisi elektrijuhtmeid ja linte, koosisolatsioonidega, mis on kavandatudsobima igat tüüpi toe jaoks, mille valite oma elektrilise aia jaoks:

Puidust postide isolatsioonid;

Rauast postide isolatsioonid;

Topeltkonksuga isolatsioon;

Puidust postide isolatsioonide kruvid ja mutrid.

Meie Gemi eristub konkurentidest tänu viiekümneaastasele kogemusele selles valdkonnas javõimele pakkuda kohandatudlahendusi iga kliendi konkreetsetele vajadustele. Meie klienditeenindus on ülim, pakkudestäielikku tuge alatesostuhetkest kuni järelteeninduseni. Oleme saadaval telefoni teel numbril +390287165556, vestluse kaudu või e-posti teel.

Gemi ostmise eelised

  1. Tasuta tagastamine 100 päeva jooksul;
  2. Kiire tarne üle maailma;
  3. Kõik tooted on valmistatud Itaalias meie endi poolt kõrgekvaliteedilistest toorainetest;
  4. Kõik tooted vastavad õiguslikele ohutusstandarditele ja on sertifitseeritud;
  5. Meil on üle 5000 ülevaate maailma olulisimas ülevaateportaalis: Trustpillot;
  6. Meie neljakümneaastane kogemus on teie täielikult kasutuses;
  7. Meil on peaaegu 1000 videoulevaadet TrustVideos portaalis, kus on kasutajatevideomaterjalid.

Osta kohe!.