Elektritara huntidele: kuidas kaitsta oma kariloomi rünnakute eest.

Elektritara huntidele: kuidas kaitsta oma kariloomi rünnakute eest.

Elektrikarjus huntidele

Elektrikarjused huntidele on oluline valik karjakasvatajatele, kes elavad piirkondades, kus hundid on kohal. Need aiaaed elektrikarjused on loodud selleks, et takistada huntidel karja alale sisenemast ja kariloomi ründamast.

On erinevat tüüpi elektrikarjuseid, kuid neil kõigil on sama eesmärk: luua füüsiline tõke huntide ja kariloomade vahel. Aed võib olla valmistatud erinevatest materjalidest, nagu kareda traadi, metallvõrgu. Parim lahendus kaitseks huntide ootamatu rünnaku vastu on elektrikarjus.

Elektrikarjused huntidele peavad olema piisavalt kõrged, et takistada huntidel nende üle hüppamast, ning traat peab olema paigutatud nii, et need ei saaks sellest läbi pugeda. Lisaks tuleb aed maa sisse matta, et takistada huntidel selle alt läbi kaevamast.

Kuigi elektrikarjused huntidele võivad olla kulukad, usuvad paljud kasvatajad, et kulu on õigustatud asjaoluga, et nad kaitsevad oma kariloomi hundi rünnakute eest. Lisaks pakuvad paljud kohalikud omavalitsused rahastamist või maksusoodustusi, et aidata kasvatajatel neid aedu paigaldada.

Kokkuvõttes on elektrikarjused huntidele oluline ennetav meede kasvatajatele, kes elavad piirkondades, kus hundid on kohal. Need on loodud looma füüsilise tõkke huntide ja kariloomade vahel, takistades neil karja alale sisenemist ja ründamist.

Kuidas ehitada elektrikarjus hundile?

Kui elate piirkonnas, kus hundid on kohal, on oluline kaitsta oma kariloomi kahjustuste või kaotuste vältimiseks. Elektrikarjus hundile on parim lahendus nende loomade takistamiseks teie maale sisenemast.

Esimene tegevus on valida aia tüüp. Oluline on, et see oleks vähemalt 1,5 meetri kõrgune, et takistada huntidel selle üle hüppamast. Samuti peab aed olema piisavalt tugev, et vastu pidada loomade püüetele seda murda. Heaks valikuks võiks olla aed, millel on traat vastupidavusega 100 kg.

Oluline on, et aed oleks õigesti paigaldatud. Alus tuleb kaevata maasse vähemalt 30 cm sügavusele, et takistada huntidel selle alt kaevamist. Lisaks veenduge, et aed oleks kindlalt maasse kinnitatud ega oleks auke ega tühimikke.

Lõpuks kontrollige regulaarselt oma elektrikarjust hundile, et tagada, et sellel ei oleks kahjustusi ega murdeid. Kui märkate probleeme, parandage aed kohe, et takistada huntidel sisenemist.

Kokkuvõttes peab hea elektrikarjus hundile olema kõrge, vastupidav ja korralikult paigaldatud, et kaitsta teie kariloomi. Ärge unustage seda regulaarselt kontrollida, et tagada selle heas seisukorras olemine.

Kui kõrgele suudab hunt hüpata?

Hundi hüppamine on omadus, mida arvestatakse sageli elektrikarjuseid huntidele kavandades. Üldiselt võivad hundid hüpata kuni 1,5-2 meetri kõrgusele. Siiski tuleb arvestada mitme muutujaga, mis võivad nende hüppevõimet mõjutada.

Esiteks kaaluge hunditõugu. Suuremad tõud, nagu hall hunt, võivad omada suuremat jõudu ja osavust hüppamisel võrreldes väiksemate tõugudega. Lisaks võib hundi vanus, tervis ja füüsiline seisund mõjutada nende hüppevõimet.

Muid muutujaid, mida arvestada, on maastiku tüüp ja takistuste olemasolu või puudumine. Näiteks võib hunt pehmel pinnasel hüpata kõrgemale kui kõval või kivisel pinnasel. Sarnaselt võib elektrikarjuseid huntidele olla puude või aedade lähedal, nende hüpe võib olla ohustatud.

Siiski, hoolimata nendest muutujatest, on alati oluline kavandada tugevad ja vastupidavad elektrikarjused huntidele. See tähendab, et kasutatakse vastupidavaid materjale nagu metall ja aed ehitatakse sobivale kõrgusele, et takistada huntidel selle üle hüppamast.

Lisaks tuleks elektrikarjuseid huntidele regulaarselt kontrollida võimalike kahjustuste või purunemiste suhtes, mis võiksid ohustada nende efektiivsust. Sel viisil saab tagada lemmikloomade ja kariloomade ohutuse ning ka huntide, kes võiksid jääda lõksu või vigastada, kui neid adekvaatselt ei kaitsta.

Millal on elektrikarjus huntidele otstarbekas?

Hundid on loomad, kes aina sagedamini asustavad meie territooriume, nii Itaalias kui kogu Euroopas. Sellepärast on üha kasvav vajadus kaitsta meie maid või kariloomi.

Selleks on katsetatud elektrikarjuseid huntidele, mis suudavad neid piirata, et kaitsta iga talunikku või karjaomanikku.

Nüüd vaatame, millised on kasulikud tarvikud elektrikarjuse ehitamiseks kariloomade kaitsmiseks huntide rünnakute eest.

Mida on vaja elektrikarjuse ehitamiseks huntidele

Elektrikarjuse ehitamiseks huntidele on mõned olulised tarvikud.

Samm 1: Energiseerija

Alustage hea energiseerijaga, mis genereerib voolu kogu aia ulatuses ja kaitseb maad või kariloomi.

On erinevaid energiseerijaid, millel on erinevad omadused

Gemi elektrilise aia tootevalik

Gemi juures, meie ettevõttes, leiate mitte ainult laia valiku elektriaiajuhtmeid, vaid ka laia valiku elektrifikaatoreid, pakkudes lausa 5 erinevat tüüpi,igaühel on spetsiifilisedomadused ja unikaalsed eelised:

220V vooluga elektrifikaatorid täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5 kmaedadeni;

220V vooluga elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 8km aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5km ja 6J aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator 2 aku jaoks, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 km ja 6Jaedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator päikesepaneeliga, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 kmja 6J aedadeni.

Lisaks pakume laia valikut kõrgekvaliteedilisi elektrijuhtmeid ja linte, koosisolatsioonidega, mis on kavandatudsobima igat tüüpi toe jaoks, mille valite oma elektrilise aia jaoks:

Puidust postide isolatsioonid;

Rauast postide isolatsioonid;

Topeltkonksuga isolatsioon;

Puidust postide isolatsioonide kruvid ja mutrid.

Meie Gemi eristub konkurentidest tänu viiekümneaastasele kogemusele selles valdkonnas javõimele pakkuda kohandatudlahendusi iga kliendi konkreetsetele vajadustele. Meie klienditeenindus on ülim, pakkudestäielikku tuge alatesostuhetkest kuni järelteeninduseni. Oleme saadaval telefoni teel numbril +390287165556, vestluse kaudu või e-posti teel.

Gemi ostmise eelised

  1. Tasuta tagastamine 100 päeva jooksul;
  2. Kiire tarne üle maailma;
  3. Kõik tooted on valmistatud Itaalias meie endi poolt kõrgekvaliteedilistest toorainetest;
  4. Kõik tooted vastavad õiguslikele ohutusstandarditele ja on sertifitseeritud;
  5. Meil on üle 5000 ülevaate maailma olulisimas ülevaateportaalis: Trustpillot;
  6. Meie neljakümneaastane kogemus on teie täielikult kasutuses;
  7. Meil on peaaegu 1000 videoulevaadet TrustVideos portaalis, kus on kasutajatevideomaterjalid.

Osta kohe!.