Elektriline tara kitsedele: selle ehitamine toimub järgmiselt.

Elektriline tara kitsedele: selle ehitamine toimub järgmiselt.

Electric Fence for Goats

Elektriline tara kitsedele on piiritletud ala, mida kasutatakse kitsede hoidmiseks. Selle tüüpi tara tuleb ehitada hoolikalt, arvestades kitsede vajadusi ja keskkonnatingimusi, milles nad asuvad.

Tara peab olema piisavalt suur, et lasta kitsedel vabalt liikuda. Kitsede tara ehitamine peaks algama sobiva asukoha valimisega. On oluline valida hästi kuivendatud ala, mis ei ole altid üleujutustele ega ebastabiilsele pinnasele. Lisaks peaks valitud koht olema ligipääsetav transpordile, et hõlbustada loomade sisenemist ja väljumist.

Kitsede tara tuleks ehitada vastupidavatest materjalidest nagu puit, metall või betoon. Tara suurus sõltub sellest, mitu kitse soovite hoida: üldiselt soovitatakse vähemalt 2-3 ruutmeetrit looma kohta.

Samuti on oluline pakkuda ala, kus kitsed saavad puhata ja magada päikese ja vihma eest varjus. See ala võib olla lihtne kuur või korralik varjualune.

Lõpuks on oluline lisada söötmis- ja joogisüsteem, mis vastaks kitsede vajadustele. Selle süsteemi kasutamine ja puhastamine peaks olema lihtne, et tagada loomade tervis.

Kokkuvõttes on kitsede tara piiritletud ala, mis tuleb hoolikalt ehitada, et tagada loomade heaolu. Asukoha, materjalide ja mõõtmete valik on kõik olulised tegurid, mida tuleb arvestada tõhusa ja funktsionaalse tara ehitamisel.

Kui kõrge peaks olema kitsede tara?

Kitsede tara peaks olema piisavalt kõrge, et takistada kitsedel üle hüppamist. Keskmiselt soovitatav tara kõrgus on vähemalt 1,20 meetrit. Kuid kui kitsed on eriti pikad või osavad, võib olla vajalik tara kõrguse suurendamine.

Lisaks peab tara olema piisavalt tugev, et vastu pidada kitsede katsetele seda maha lüüa või alt kaevata. Oluline on valida tara ehitamiseks kvaliteetsed, vastupidavad materjalid.

Tara ümbrus peaks olema tasane ja takistustest vaba, mis võiks kitsedele võimaldada üle hüpata või alt tara alt läbi kaevata.

Üldiselt on oluline hoida kitsed õnnelikena ja ohutult nende keskkonnas. Kui olete oma kitsele tara ehitamise osas kahtlev, on alati soovitatav konsulteerida eksperdi või farmiloomade veterinaararstiga.

Parim lahendus? Elektriline tara

Kitsed on loomad, keda on väga raske piirata, seetõttu on vajalik ehitada elektritara, millel on väga suur väljundpinge.

Seda on võimalik hõlpsasti teha kõigi materjalidega, mida on vaja klassikalise elektritara ehitamiseks.

Mis on vajalikud koostisosad kitsede tara ehitamiseks?

1. Postid ja isolaatorid

Isolaatorid: sõltuvalt valitud posti ja juhi tüübist on elektrifitseeritud tara nõuetekohaseks toimimiseks hädavajalik valida õige isolaatori tüüp. Saadaval on erinevad mudelid:

2. Elektrijuhtmed või lindid

Elektritara traat: see võimaldab elektrivoolu läbipääsu, et seda üle tara jaotada. On olemas erinevate materjalidega juhtmed, valik sõltub konkreetsetest vajadustest.

Elektrilindid: sobivad aedadele loomade nagu hobused, kitsed jne vastu ning suurendavad elektritara nähtavust.

Ja lõpuks on elektritara ehitamiseks kõige olulisemad seadmed voolu tekitavad seadmed, nn:

3. Energiaallikad

Elektrifikaatorid elektriliste aedade jaoks: kitsede elektritara loomiseks soovitatakse valida kõrgepingeenergizer. Kitsekarvad toimivad isolaatoritena, seetõttu peab elektrivool olema piisavalt kõrge, et olla efektiivne.

Meie poest leiate erinevad energisastid, igaühel on spetsiifilised tehnilised näitajad:

  • 220V elektrifikaator ideaalne tara jaoks kuni 5 km kaugusele;
  • elektriaiajuhtmeid, vaid ka laia valiku elektrifikaatoreid, pakkudes lausa 5 erinevat tüüpi,igaühel on spetsiifilisedomadused ja unikaalsed eelised:

    220V vooluga elektrifikaatorid täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5 kmaedadeni;

    220V vooluga elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 8km aedadeni;

    12V/220V aku elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5km ja 6J aedadeni;

    12V/220V aku elektrifikaator 2 aku jaoks, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 km ja 6Jaedadeni;

    12V/220V aku elektrifikaator päikesepaneeliga, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 kmja 6J aedadeni.

    Lisaks pakume laia valikut kõrgekvaliteedilisi elektrijuhtmeid ja linte, koosisolatsioonidega, mis on kavandatudsobima igat tüüpi toe jaoks, mille valite oma elektrilise aia jaoks:

    Puidust postide isolatsioonid;

    Rauast postide isolatsioonid;

    Topeltkonksuga isolatsioon;

    Puidust postide isolatsioonide kruvid ja mutrid.

    Meie Gemi eristub konkurentidest tänu viiekümneaastasele kogemusele selles valdkonnas javõimele pakkuda kohandatudlahendusi iga kliendi konkreetsetele vajadustele. Meie klienditeenindus on ülim, pakkudestäielikku tuge alatesostuhetkest kuni järelteeninduseni. Oleme saadaval telefoni teel numbril +390287165556, vestluse kaudu või e-posti teel.

    Gemi ostmise eelised

    1. Tasuta tagastamine 100 päeva jooksul;
    2. Kiire tarne üle maailma;
    3. Kõik tooted on valmistatud Itaalias meie endi poolt kõrgekvaliteedilistest toorainetest;
    4. Kõik tooted vastavad õiguslikele ohutusstandarditele ja on sertifitseeritud;
    5. Meil on üle 5000 ülevaate maailma olulisimas ülevaateportaalis: Trustpillot;
    6. Meie neljakümneaastane kogemus on teie täielikult kasutuses;
    7. Meil on peaaegu 1000 videoulevaadet TrustVideos portaalis, kus on kasutajatevideomaterjalid.

    Osta kohe!.