Metssea püünised? On parem lahendus...

Metssea püünised? On parem lahendus...

Metssea püünised?

Metssea püünised on kasulik tööriist nende metsikute loomade püüdmiseks, kuid on oluline neid kasutada eetiliselt ja vastutustundlikult, järgides kohalikke seadusi ja määrusi. Lisaks võib metssea meelitamine konkreetsele alale olla kasulik jahti pidada või loomade kaitset korraldada, kuid on oluline tegutseda ohutult ja vastutustundlikult.

Metssea püünistel on mitu tüüpi, sealhulgas puuripüünised, kukkumispüünised ja lõksupüünised. Puuripüünised koosnevad tavaliselt metallist puurist koos vedruuksega uksega, mis sulgub, kui metssiga püünisesse siseneb. Kukkumispüünised koosnevad avast, mis sulgub metssiga püünisesse sisenedes, samal ajal kui lõksupüünised kasutavad vedru metssiga tabamiseks, kui see käivitab mehhanismi.

Kuidas meelitada metssea konkreetsele alale?

Metsise meelitamiseks konkreetsele alale on mitmeid strateegiaid. Üks neist hõlmab söödade või looduslike toitude kasutamist, nagu mais või puuvili. Need toidud võib paigutada püünise lähedale, et meelitada metssigu piirkonda, kuhu püünis on paigutatud.

Teine strateegia hõlmab feromoonide või kemikaalide kasutamist, mis jäljendavad metssea lõhna. Neid aineid võib paigutada püünise lähedusse, et meelitada metssigu piirkonda, kus püünis on paigutatud.

Regulatiivsed nõuded

Põllumajandustootjad, kes vajavad metssigade kohaloleku juhtimist oma maal, võivad valida nende tulistamiseks relva kasutamise, järgides jahipidamise määrusi ja tegutsevad jahimeestena, või osaleda abistajatena Loomakontrolli Kavades. Viimasel juhul on põllumajandustootjatel rohkem võimalusi metssiga jahtida, kuid neil tuleb läbida konkreetne kursus ja järgida täpseid reegleid.

Metssigade kohalolekuga tegelemiseks võivad põllumajandustootjad kasutada erinevaid strateegiaid, sealhulgas relva kasutamist nende tulistamiseks. Sel juhul on neil oluline järgida jahipidamise määrusi ja tegutseda tõelistena jahimeestena.

Volitatud püünised

On oluline rõhutada, et metssea püüdmiseks on mitmeid tüüpe püüniseid, kuid paljud neist on ebaseaduslikud ja kujutavad endast tõsist ohtu loomastikule. Näiteks on kaelarihmu, mida kasutavad salakütid, et püüda suvaliselt isendeid, keelatud ja seadusega karistatud.

Elektrikarjused: parim lahendus metssea sissetungi vastu põldudel

Maa ja kariloomade kaitsmiseks öistest sissetungijatest, nagu metssead, esindavad elektrikarjused tõhusat ja loodust säästvat lahendust ökosüsteemile. See kaitsevahend on äärmiselt tõhus ega kahjusta loomi, kuna elektrilöök on vaid ärritav ega põhjusta haavu ega surma.

GEMI ELETTRONICA on alates 1983. aastast tootnud 100% Itaalias valmistatud elektrikarjuseid, mis on usaldusväärsed ja parima hinna ja kvaliteedi suhtega, tänu võimalusele osta otse tootmisettevõttelt (vältides sellega vahendajaid).

Lisaks suudame pakkuda kõrgekvaliteedilisi elektrikarjuseid erinevateks rakendusteks, sealhulgas loomade kaitseks, kruntide piiride turvalisuseks ja metsloomade sissetungi ärahoidmiseks.

Gemi elektrilise aia tootevalik

Gemi juures, meie ettevõttes, leiate mitte ainult laia valiku elektriaiajuhtmeid, vaid ka laia valiku elektrifikaatoreid, pakkudes lausa 5 erinevat tüüpi,igaühel on spetsiifilisedomadused ja unikaalsed eelised:

220V vooluga elektrifikaatorid täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5 kmaedadeni;

220V vooluga elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 8km aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5km ja 6J aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator 2 aku jaoks, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 km ja 6Jaedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator päikesepaneeliga, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 kmja 6J aedadeni.

Lisaks pakume laia valikut kõrgekvaliteedilisi elektrijuhtmeid ja linte, koosisolatsioonidega, mis on kavandatudsobima igat tüüpi toe jaoks, mille valite oma elektrilise aia jaoks:

Puidust postide isolatsioonid;

Rauast postide isolatsioonid;

Topeltkonksuga isolatsioon;

Puidust postide isolatsioonide kruvid ja mutrid.

Meie Gemi eristub konkurentidest tänu viiekümneaastasele kogemusele selles valdkonnas javõimele pakkuda kohandatudlahendusi iga kliendi konkreetsetele vajadustele. Meie klienditeenindus on ülim, pakkudestäielikku tuge alatesostuhetkest kuni järelteeninduseni. Oleme saadaval telefoni teel numbril +390287165556, vestluse kaudu või e-posti teel.

Gemi ostmise eelised

  1. Tasuta tagastamine 100 päeva jooksul;
  2. Kiire tarne üle maailma;
  3. Kõik tooted on valmistatud Itaalias meie endi poolt kõrgekvaliteedilistest toorainetest;
  4. Kõik tooted vastavad õiguslikele ohutusstandarditele ja on sertifitseeritud;
  5. Meil on üle 5000 ülevaate maailma olulisimas ülevaateportaalis: Trustpillot;
  6. Meie neljakümneaastane kogemus on teie täielikult kasutuses;
  7. Meil on peaaegu 1000 videoulevaadet TrustVideos portaalis, kus on kasutajatevideomaterjalid.

Osta kohe!.