Elektriline tuuletõmbuse suurendaja: ideaalne lahendus pitsabaarisuitsu probleemidele.

Elektriline tuuletõmbuse suurendaja: ideaalne lahendus pitsabaarisuitsu probleemidele.

Electric Draft Enhancer: The ideal solution for pizzeria smoke issues.

Smoky environment võib ohustada teie pitsabaari mainet, seetõttu peaksite kaaluma elektrilise tuuletõmburi paigaldamist.

Kes poleks käinud pitsabaaris sõpradega oma lemmikmeeskonda toetamas?
Või kohtingul oma armsamaga?
Või lihtsalt teistsuguse õhtusöögi eesmärgil koos perega?

Siiski ei ole pitsabaar alati oodatud. Paljudel juhtudel on oht, et satute suitsusesse keskkonda, probleem, mis mõjutab kõigepealt kliente, kuid kajastub ka pitsabaari enda maines.

Lisaks on hästi teada pitsabaaride jaoks klientide arvustuste olulisus.

Negatiivne arvustus suitsu kohta pitsabaaris võib tulevikus kaasa tuua potentsiaalsete uute klientide kaotuse.

Kuidas elektriline tuuleventilaator töötab?

Suits ahjus pitsabaaris võib olla väga intensiivne tänu vajadusele hoida alati elavat leeki, mis sobib piisavaks ja kiireks pitsa küpsetamiseks.

Ainus kehtiv lahendus suitsuprobleemi lahendamiseks pitsabaaris on paigaldada suitsuventilaator, mida tuntakse ka tuuletõmbuse suurendajana.

Elektriline tuuletõmbuse suurendaja sunnitud mootoriga on ainus vahend, mis suudab eemaldada kogu pitsabaari ahju poolt tekitatud suitsu.

GEMI ELETTRONICA pakub laias valikus erinevaid suitsuventilaatori mudeleid. Ideaalne suitsuventilaator pitsabaaridele GEMI ELETTRONICA'st on professionaalne mudel, mis tagab 3800 kuupmeetri tunnis väljatõmbekõvaduse ja temperatuuritaluvuse 700 kraadi.

GEMI ELETTRONICA elektriline suitsuventilaator on varustatud 6-käigulise regulaatoriga, mis võimaldab reguleerida väljatõmbekõvadust vastavalt vajadusele.

Elektriline tuuletõmbuse suurendaja GEMI ELETTRONICA'st: 100% Itaalia kvaliteet!

Kui olete pitsabaari omanik, saate soetada elektrilise tuuletõmbuse suurendaja GEMI ELETTRONICA'st madala hinnaga: nii lahendate kergesti kõik suitsuga seotud probleemid pitsabaaris!

GEMI ELETTRONICA elektriline suitsuventilaator on 100% Itaalia toode, nagu ka pitsa: Itaalia tipptasemel. Osta otse veebipoest aadressil gemimarket.uk

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.