Kas teie kamin suitseb? Gemi korstnaventilaator on kindel lahendus kodus suitsetamisele

Kas teie kamin suitseb? Gemi korstnaventilaator on kindel lahendus kodus suitsetamisele

Gemi korstnaventilaator võimaldab suitsu majast täielikult eemaldada.
Meie klient näitab videost, kuidas Gemi korstnaventilaator suudab vaikselt suitsu tõmmata, välistades täielikult selle olemasolu majas ja seega ka sellest põhjustatud ebameeldivaid jumaldamisi.
Meie klient on igati rahul ja põhjus selgub videost: majas pole enam suitsu.

Näeme korstnatõmburi kiirusregulaatori olemasolu, mis võimaldab valida just sellise imemisjõu, mida enim soovid.
Regulaator koosneb 6-käigulisest valikust, sisse/välja lülitist ja keskele asetatud kaitsekaitsmest. Regulaatori kiirusi saab seadistada minimaalselt 1 kuni maksimaalselt 6; klient näitab, kuidas Gemi korstnaventilaator täidab oma ülesannet suurepäraselt isegi kiirusel 1.

Müra on esimestel kiirustel praktiliselt null ja see on väga vaikne ka suurematel kiirustel. Lihtsa auguga seinas pääseb rõdule ja ühendab regulaatori terrassil asuva Gemi korstnaventilaatoriga. Kokkupanek on väga lihtne, seda saab teha ka ise.

YouTube'is on saadaval ka kokkupaneku kohta käivad videoõpetused

Ja kui olete mures, et see ka kaminasoojuse endasse imeb, ärge muretsege; Gemi korstnaventilaator on konstrueeritud nii, et see imeb ainult suitsu, taasesitades igas mõttes gripi loomulikku tõmbejõudu.

Terrassil on näidatud Gemi Copper korstnaventilaator. Iseloomustab mootorikatte kate, roostevabast terasest AISI 304; Mootori kate on lehtmetallist, värvitud epoksüpulbriga tumeda vasevärviga, millel on haamriefekt, mis tagab aja jooksul vastupidavuse atmosfäärimõjudele.
Pole juhus, et Gemi professionaalsele vaskkorstna ventilaatorile antud garantii on 15 aastat.
Näeme ventilaatorit (alati kiirusel 1), mis töötab ideaalselt ja võimaldab teil majas suitsetamise probleemi täielikult lahendada. Ventilaator on samuti valmistatud roostevabast terasest AISI 304, mis on ainulaadne. Gemi korstnaventilaatorklassi h mootor talub 700°C, seega ei sütti Gemi korstnaventilaator põlema ka lõõritulekahju korral. Olemas on kaitsevõre, mis sarnaselt ventilaatoriga on vastupidav kõrgetele temperatuuridele. Kogu väliskonstruktsioon AISI 304 roostevabast terasest on kaetud ehtsa vasega ja võimaldab seega lisaks kõrgetele temperatuuridele vastupidavust ka soolale. Selle asemel näeme põhjas, jällegi vasest, reguleeritavaid klambreid minimaalselt 20x20 kuni maksimaalselt 43x43, mis on kasulikud Gemi korstnaventilaatori paigutamiseks ruudu- või ristkülikukujulise väljalaskega suitsutorudele (lõõri puhul on see hoopis ümmargune , esitades meile läbimõõdu mõõtmise, saame anda ümmarguse adapteri, mis võimaldab teil paigaldada Gemi korstnaventilaatori). Märgime ära kondensaatorikasti, mis Gemi professionaalses Copper korstnaventilaatoris paikneb väljastpoolt ja millest tehakse elektriühendus, mis viib kiiruse regulaatorini.

Tulemuseks on meie kliendi täielik rahulolu.

Tulemus, mida saab saavutada ainult tänu Gemi korstnaventilaatorile, sertifitseeritud tootele, mis kestab aastaid.

Ainult Gemi korstnaventilaatoriga saate kõrvaldada maja suitsuprobleemi ja lõpuks nautida oma kaminat.

Gemi Elettronica oma toodete ja töötajate põhieesmärk on lahendada kodus suitsetamise probleem.

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.