Kas teie kamin või grill tuleb suitsust välja? Probleemi lahenduseks on Gemi elektriline suitsuära

Kas teie kamin või grill tuleb suitsust välja? Probleemi lahenduseks on Gemi elektriline suitsuära

Korstna väljatõmbeventilaator Gemi on ainus sertifitseeritud lahendus, mis suudab anda vastuse kodukorstnast tuleva suitsu probleemile.

Salvatore da Catanial on maal kamin, mida ta kasutab grillimiseks; enne Gemi suitsutorni ostmist oli tõmberaskusi.
Süütatud kamin muutis kogu korteri kasutuskõlbmatuks, peale Gemi suitsuanduri ostu lahendas klient kõik kaminast tekkinud suitsuprobleemid.
Lõpptulemus on erakordne, klient on igati rahul.

Pange tähele korstna märkimisväärset kõrgust, kuid vaatamata sellele suudab Gemi elektriline suitsueemaldi oma ülesannet siiski suurepäraselt täita: lõpptulemus on omataoliselt ainulaadne, grillist tingitud suitsuprobleem on täielikult lahendatud.
Näete uskumatut erinevust tulemustes, mis ilmnevad siis, kui Gemi elektriline suitsuärasti on sisse lülitatud (vasakul fotol) võrreldes väljalülitamisega (parempoolne foto).
Sisselülitamisel lahendab Gemi elektriline suitsuärasti probleemi täielikult, väljalülitamisel aga suits tagasi. Suitsu tõmbab väga tõhusalt Gemi korstnaventilaator; kõik imetakse majast välja, muutes kamina lõpuks täielikult kasutatavaks.
Oluline on rõhutada, et Gemi elektriline suitsuärasti suudab selle probleemi lahendada, hoides uksed ja aknad suletuna; ja arvestades, et kaminaid kasutatakse ennekõike talvel külma ilmaga, on see põhimõtteline aspekt, millega tuleb arvestada.

Meie klient aktiveerib kiiruse regulaatori (mis võimaldab reguleerida imemisjõudu minimaalsest võimsusest 1 kuni maksimaalselt 6) otse kuuendalt kiiruselt; kuues kiirus, mis, nagu näha, hõlbustab ka tule enda süttimist. Siiski tuleb märkida, et Gemi elektriline suitsuärasti on ilmselgelt tõhus isegi siis, kui võimsust on vähendatud 4-ni. Tegelikult loodi see suurepäraselt tõhusaks igal kiirusel.

Katusele gripi väljapääsu juures paiknev Gemi suitsuärasti on varustatud reguleeritavate klambritega ruudu- või ristkülikukujuliste väljapääsude jaoks, nagu antud juhul. Juhul kui lõõri väljalaskeava on ümmargune, siis probleemi siiski ei ole, kuna andes selle välisläbimõõdu mõõtmise, antakse ümmargune adapter, mis võimaldab Gemi suitsuärasti peale asetada. lõõr.
Gemi korstnaventilaator on väliselt üleni värvitud nii esteetilistel põhjustel kui ka selleks, et suurendada selle vastupidavust aastate jooksul. Tegelikult ei vaja see kasutusaastate jooksul hooldust ja ainult tänu oma võimsusele suudab see eemaldada umbes 70% lõõri sees tekkivast tahmast.

Näete neljandal kiirusel asetatud ventilaatori liikumist, mis võimaldab suurepärast suitsutõmmet.

Käivituskondensaator, nagu ka kõnealusel professionaalsel Gemi korstnaventilaatoril, asetatakse väljapoole nii, et see oleks soojusallikatest kaugel; mis võimaldab Gemi elektrilisel suitsuärastil vastu pidada isegi pikaajalisele tulekahjule, vastupidavus kõrgetele temperatuuridele, mis ulatub kuni 700 ° C. Ühendus tuuakse starteri karbist kiiruse regulaatoriga, kokkupanek on väga lihtne; kellel vähegi osavust, saab seda ka ise teha.

Tegelikult leiate kokkupaneku videoõpetusi ka youtubest

Lihtsa ostuga, Gemi korstnaventilaator, saab meie klient lõpuks ometi nautida selle sütet ja mõnusalt grillida selle kaunis maakohas.

Gemi Elettronica toodab elektrilisi suitsueemaldusi kaminatele, grillidele, pitsabaaridele, restoranidele ja ahjudele, mis tagavad kvaliteedi ja funktsionaalsuse.
Gemi korstnaventilaator võimaldab saavutada klientide maksimaalse rahulolu.

Gemi Elettronica oma korstnaventilaatoriga on vastus majas tekkiva korstnasuitsu probleemile.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.