Kas tugev tuul puhub teie kaminast suitsu teie koju? Lahenduseks on Gemi korstnaventilaator

Kas tugev tuul puhub teie kaminast suitsu teie koju? Lahenduseks on Gemi korstnaventilaator

Gemi suitsuära korstna jaoks võimaldab teie gripile erakordset tõmmet isegi tugeva tuule või muude ebasoodsate ilmastikutingimuste korral.

Seda on korduvalt juhtunud, et tuulte muutudes ja teatud kliimatingimustes ei saanud teie korsten piisavat tõmbejõudu.
Suitsetamine majas on probleem, mis eristab paljusid kaminaid ja mis on mõnel juhul eriti esile tõstetud, eriti erilistel asjaoludel: näiteks tugeva tuulega.
Oma võimsusega ulatub korstnaventilaator tegelikult kuni 3800 kuupmeetrini tunnis ja suudab seetõttu vastu seista ka ekstreemsele olukorrale, mida ei ole võimalik ennustada, nagu tugev tuul. Meie kliendi videoülevaatest on näha, et vaatamata väga tugevale tuul, praktiliselt torm, mis kannab peaaegu puid minema, täidab Gemi korstnatõmbeseade oma ülesannet suurepäraselt.

Suits tõuseb mööda grippi ja tuleb sealt välja, nagu tuult polekski. Lisaks, kui tunnete muret selle pärast, et katusele paigutatud Gemi suitsueemaldi stabiilsus tugeva tuule korral võib olla väike, võite olla kindel, sest mõlemal juhul, kui tegemist on reguleeritavate klambritega korstnate suitsuärastiga ( Seetõttu on lõõri ruudu või ristkülikukujulise lõõriga) olenemata sellest, kas tegemist on ümmarguse adapteriga kaminate suitsueemaldajaga, Gemi suitsueemaldus on äärmiselt stabiilne: justkui oleks see mõlema lahendusega lõõri külge ankurdatud.

Gemi elektrilise suitsueemaldi üks põhiomadusi on see, et välja lülitatuna ei takista see suitsu loomulikku väljapääsu; nii et kui teil on kamin, mis suitseb ainult teatud tuultega, saate Gemi suitsuärasti lihtsalt välja lülitada, sest kui see on välja lülitatud, ei mõjuta see suitsu eraldumist.
Teisest küljest on suitsuärasti võime vältida kamina puhastamise ajal tuha hajumist keskkonda ja samal ajal seega totaalselt vähendada korstnast väljuvate kantserogeensete aurude sissehingamist.

Samuti võimaldab korstnaventilaator tänu oma struktuurile tugeva vihma korral ära hoida veepiiskade sattumist lõõri. Kaitsevõre põhjas on sellel tegelikult väga väike kalle ja väike aluskonstruktsiooni tõus, mis võimaldab takistada veepiiskade sisenemist.

Ainult Gemi elektriline suitsuärasti suudab suitsuga võidelda ka ebasoodsates ilmastikutingimustes.

Gemi Elettronica ja korstnaventilaatorid on lahendus tugeva tuule tekitatud suitsu probleemile.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.