Grill: kuidas lahendada liigse suitsu probleemi keskkonnas

Grill: kuidas lahendada liigse suitsu probleemi keskkonnas

Üks levinumaid grilliprobleeme, olgu see siis privaatne või tegevus nagu grill, on kindlasti pidev liigse suitsu olemasolu keskkonnas, kus see asub.
Kui teil on äri või grill, mida koos sõpradega kasutate, olete kindlasti pidanud korduvalt proovima kaminasuitsuga võidelda.

Grillimisel tekkivat suitsu võib tegelikult olla väga raske piirata mitmel põhjusel: nii seetõttu, et grillil küpsetatud toiduainete, näiteks liha, aurud on palju täidlasemad kui tavalise kamina oma. puidupõletusega maja ja mõlemad, sest enamikul juhtudel olete sunnitud asetama küpsetusrestid grillsuu esiossa.

Selline olukord muudab grilli enda tõmbamise võimatuks, kuna grillist tekkiv suits kipub tõusma korstna väliskülje poole, mitte mööda grippi. Võib arvata, et grillisuitsu probleemi lahendusena on võimalik kasutada grillresti sissepoole nihutamist, kuid see poleks piisav lahendus ja pealegi mitte mugav toidu valmistamise seisukohalt. ise. .

Tegelikult, nagu videoülevaatest näha, on grillrest paigutatud ettepoole ja tänu korstnaventilaatori kasutamisele tõuseb suits mööda grippi suurepäraselt. See poleks olnud võimalik ilma elektrilise suitsuärata.

Videoülevaate grill lahendas oma grilli suitsuprobleemi vaid tänu Gemi Elettronica elektrilisele suitsuärajale.

Kui pärast Gemi suitsueemaldi ostmist tunnete muret, et suitsueemaldit ei saa väga pikka aega kasutada, ärge muretsege, sest suitsuäratil ei ole kasutusajapiirangut; tegelikult võib see olla aktiivne mitu tundi isegi ilma katkestusteta, ilma et see mõjutaks selle eluiga.

Videoülevaate braceriaks on grillsuitsu probleemi lahendamiseks valitud professionaalne mudel suitsueemaldi, mille põhiomadusteks on imemisvõimsus kuni 3800 kuupmeetrit tunnis ja vastupidavus kõrgetele temperatuuridele 700 kraadi. .

Kõrge temperatuuriga vastupidavuse indeks on grilli puhul väga oluline, kuna enamasti ei ületa selle lõõr vaevalt 3-4 meetrit. Ja alla 3-4 meetri pikkuste lõõride puhul võib vastupidavus kõrgetele temperatuuridele 700 kraadi olla esmatähtis tegur.
Gemi elektrilise korstnaventilaatori unikaalne omadus on ka asjaolu, et see on varustatud 6-käigulise regulaatoriga.
Selle tööriista puhul otsustab tegelikult klient, kui palju võimsust elektrilisele suitsuärastile anda, lähtudes ka grillil tekkiva suitsu kogusest.

Kindlasti on hoopis midagi muud, kui minna sõpradega liharestoranist või grillist välja ja mitte tunda riietel ebameeldivat suitsulõhna, mida tekitab palju suitsu tekitav grill.

Kõige tõhusam lahendus liigse suitsu eemaldamiseks keskkonnas on Gemi elektrilise suitsueemaldi paigaldamine, mis võimaldab lõõris suurepärast tõmmet.

Videoülevaade näitab ümmarguse põhjaga grilli suitsuärast, Gemi Elettronica suudab tegelikult pakkuda mis tahes ümarat mõõtu, edastades ainult suitsulõõri väljalaskeava välisläbimõõdu; kuid samal ajal saab seda tänu reguleeritavate kronsteinide komplektile paigaldada ka igale ruudu- või ristkülikukujulisele lõõrile.

Gemi Elettronica elektriline kaminate suitsueemaldus on ainuke toode, mis suudab lahendada grillil tekkiva suitsu probleemi, mida saab siit otse osta.

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.