Kuidas on Gemi Elettronica korstnaventilaator kokku pandud?

Kuidas on Gemi Elettronica korstnaventilaator kokku pandud?

Gemi Elettronica kaminatele mõeldud suitsueemaldi üks paljudest omadustest on see, et kokkupanek toimub ise.
Tegelikult pole selleks spetsialiseerunud tehnikut vaja, kui vähegi osavust korstnatõmbajaga saab ka ise teha

Gemi Elettronica korstnatõmbajat saab paigaldada igale lõõrile, olenemata selle kujust. Tegelikult saab seda paigaldada nii ümaratele lõõridele kui ka ruudu- või ristkülikukujulistele lõõridele.

Kui teil on ümmarguse toruga lõõr, tuleb teada anda välisläbimõõt ja Gemi Elettronica tarnib kaminate suitsueemaldi õige suurusega ümmarguse adapteriga.
Välisläbimõõt tuleb edastada, kuna korstnatõmburi põhjas olev adapter tuleb sisestada väljastpoolt, võrreldes gripi väljalaskeavaga.

Kui aga lõõri väljalaskeava on ruudu või ristküliku kujuga, varustab Gemi Elettronica korstnatõmbajaga reguleeritavate klambrite komplekti.
Reguleeritavaid kronsteine ​​saab kohandada ruudu- või ristkülikukujuliseks suuruseks alates 20x20cm kuni 43x43cm. Kui korstnatõmbe pakett on avatud, näete esimese asjana reguleeritavaid kronsteine ​​koos montaažijuhistega ja kiiruse regulaatorit.

Esimese asjana tuleb võtta mõõtmised lõõri väljalaskeavast, et reguleerida juba pakis olevaid reguleeritavaid klambreid, arvutades väljalaskeava mõõtmetest 1 sentimeetri rohkem.
Klambrid kinnitatakse korstnatõmburi aluse külge kruvidega, mis on Gemi Elettronica pakendis.
Asetage korstnatõmmits lõõrile ja lukustage see kahe suurima komplektis oleva kruviga.

Juhul, kui teil on nelinurkse seina sees toru ja kaks väljapääsu on samal tasemel, tuleb korstnatõmbur paigaldada ruudu- või ristkülikukujuliste reguleeritavate kronsteinidega, mis katavad tühja ruumi toru ja seina vahel mördi või plekiga. metallist.
Kui aga ruudukujulise seina sees on rohkem ümmargusi lõõre, tuleb lõõri pikendada kohtades, kus on vaja sisestada korstnatõmmits ja paigaldada mudel ümmarguse adapteriga.
Kui lõõri suurus ületab 43x43 sentimeetrit (näiteks 50x50 sentimeetrit), asetage kaminate suitsuära alus otse väljalaskeavale, püüdes see müüritise 4 nurgast, kus on juba ette nähtud 4 auku ja kasutades suuremaid klambreid. toena.

Lõpuks, kui ainult kaks külge neljast on suuremad kui 43 sentimeetrit ja ülejäänud kaks alla 43 sentimeetri (näiteks 45x40 sentimeetrit), tuleb korstnatõmburi paigaldamine läbi viia kõige väiksemate klambritega.
Viimane samm, mis tuleb teha, enne kui saate tänu Gemi Elettronica elektrilisele suitsuärastile oma kaminast maksimumi võtta, on elektriühendus.

Ühenduse saab teha kahel viisil: kas väljaspool lõõri 3x1,5 kaabliga või lõõri sees, kasutades meie kõrget temperatuuri taluvat kaablit, mis tuleb eraldi osta.

Seejärel alustame korstnatõmbajast ja laskume mööda lõõri mööda kaablit alla kuni kiirusregulaatorini, mis tavaliselt majja paigutatakse. Kiiruseregulaatoris tuleb ühendada kaks korstnatõmburi (kus on kirjutatud MOTOR) juhet, süsteemi ja korstnatõmburi maanduse kaks ühist juhet ning kaks toitejuhet (kus on kirjas 220 V).
Nende lihtsate ja kiirete sammude lõppedes on Gemi Elettronica korstnatõmbur korstnasuitsu probleemi kõrvaldamiseks kasutamiseks valmis.

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.