Suitsuprobleem kumera või horisontaalse lõõriga korstnal

Suitsuprobleem kumera või horisontaalse lõõriga korstnal

Majade konstruktsioon ei võimalda sageli ehitada korstnat, millel võib olla vertikaalne lõõr.
Mõnel juhul, kui soovite nautida kauni kamina võlu, olete sunnitud kasutama lõõre, millel on kõverad ja mõnikord isegi horisontaalsed osad.

Kumerad või isegi horisontaalsed suitsutorud tekitavad aga paratamatult korstnasuitsu ebaoptimaalse tõmbe.
Tegelikult on selge, et horisontaalne või kaarjas lõõr, võib füüsikalise asja kohta öelda, võib tekitada palju raskusi suitsu tõmbamisel võrreldes täiesti vertikaalse lõõriga (millel võib ka ilmselgelt olla tõmbeprobleeme, kuid vastupidi. perekond. ).

Tegelikult on neid, kes võivad arvata, et lahenduseks võiks olla maja renoveerimine, kogu korstna teisaldamine ja gripi muutmine: kuid see ei taga nagunii ohutut lahendust, sest korstnasuitsu probleem võib tuleneda ka muudest teguritest, ainus kindel asi oleks silmatorkav aja- ja rahakasutus.
Kiire ja ökonoomne lahendus korstnasuitsu probleemi kõrvaldamiseks on sundtõmbemootori paigaldamine.

Elektriline korstna suitsueemaldaja on tööriist, mis võimaldab lahendada gripi suitsuprobleemi ka siis, kui see on kõverate või horisontaalselt.
Meie klient näitab selgelt, et isegi kiirusel 3 on tema korstna tõmme suurepärane.

Gemi elektrilist suitsueemaldit korstna jaoks iseloomustab tegelikult kiiruse regulaator, mis võimaldab valida muutuva võimsuse minimaalselt 1 kuni maksimaalselt 6. Muuhulgas võime märkida, kuidas vaatamata Gemi elektrisuitsule väljatõmbeseade on paigutatud kolmandale kiirusele, korteris puudub müra.

Kõnealune lõõr on esimesed 6 meetrit isegi täiesti horisontaalne ja ainult Gemi elektrilise suitsuäraga on võimalik nii rahuldav tulemus saada.
Suitsujupp majja ei tungi, vastupidiselt kõigile füüsikaseadustele, tegelikult on isegi külma korstna korral Gemi elektrilise suitsueemaldi tõmme korstna jaoks täiesti tõhus.

Ilma elektrilise suitsuärata ei saaks tegelikult kunagi olla normaalset suitsuaspiratsiooni.

Gemi Elettronica on alates 1983. aastast olnud maailmas liider korstnate suitsueemaldajate vallas, tema sünni ajal seatud eesmärk on lahendada kodus suitsetamise probleem igaühe jaoks ja mis tahes lõõriga. Tugev tuul, pikad lõõrid, lühikesed lõõrid või, nagu antud juhul, isegi horisontaalsed lõõrid ei takista Gemi elektrilise suitsueemaldi erakordset tööd.

Väliselt tõuseb lõõr pärast kurvi veel 5/6 meetrit kuni väljapääsuni, mis antud juhul on ümmargune.
Tegelikult võimaldab Gemi Elettronica paigaldada ümmargused adapterid, mis on kasulikud ümmarguste väljalaskeavadega suitsutorude jaoks või reguleeritavad klambrid, mis sobivad neile, kellel on ruudukujuline / ristkülikukujuline suitsutoru väljalaskeava.
Kokku on gripp horisontaalse, vertikaalse ja kõvera osa vahel ligi 11 meetri kõrgune ja korstnale mõeldud Gemi elektrilisel suitsueemalduril pole raskusi selle ülesande täitmisega, milleks see mõeldud on.

Gemi Elettronica elektriline suitsuära on ainuke, mis võimaldab horisontaalse lõõri õiget tõmmet.

Valige oma ideaalne mudel ja ostke otse aadressilt: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.