Miks paigaldada korsten selle ehitamise asemel?

Miks paigaldada korsten selle ehitamise asemel?

Enamikus kodudes ehitatakse lõõride klemmidele sageli katused, mida nimetatakse korstnaks.

Need korstnad on ehitatud eesmärgiga täita erinevaid funktsioone ja suudavad lahendada erinevaid kriitilisi probleeme.

Lõõride levinumate probleemide hulgas, mida loodetakse lahendada korstna ehitamisega, on kindlasti vee imbumine vihma ja tugeva tuule korral või lindude sisenemine katuselt endasse lõõri. . või puhtalt esteetilise küsimuse jaoks.

Kõige sagedamini kasutatavad klassikalised korstnad on kindlasti tellis- või teraskorstnad. Kuid vaatamata nende korstnate ehitamisele, mis on mõnikord väga kallid, ei ole ülaltoodud probleemide tegelik lahendamine tagatud. Klassikalised korstnad tegelikult ei mõjuta suitsu ja korstna halva tõmbe probleemi.

Tegelikult, kui kamin suitseb seetõttu, et väljas on liiga tugev tuul või gripil on käänakuid või mitmel muul põhjusel, ei lahenda klassikaline korstnaventilaator seda probleemi üldse.

Lahendus, mis tuleb korstnasuitsu probleemi lahendamiseks kasutusele võtta, on paigaldada katusele gripi väljapääsu juures elektriline suitsuära, mida nimetatakse ka aspireerivaks korstnaks.

Gemi Elettronica pakub erinevaid elektriliste suitsuäratajate mudeleid; erinevate omadustega nagu imemisvõimsus, vastupidavus kõrgetele temperatuuridele, aastatepikkune garantii ja nende ehitamiseks kasutatud materjal.

Gemi Elettronica eesmärk on vastata positiivselt igale vajadusele ja suudab pakkuda topeltlahendust: korstna sees elektriline suitsuära.

Gemi Elettronica pakutav korstnaventilaator erineb klassikalistest müüritisest või terasest korstnaventilaatoritest, kuna tegemist on tulekindlast savist korstnaga.
See materjal sobib ideaalselt lõõride jaoks, kuna on vastupidav mitte ainult atmosfääri mõjuritele, vaid ka kuumusele.

Sellest lahendusest saadakse seega kahekordne eelis: esteetiline tänu kaasaegse korstnaventilaatori kasutamisele ja funktsionaalne, mis lahendab suitsuprobleemi tänu elektrilisele suitsuärastile.

Elektrilisel suitsuärul on ka elektrokeevitatud terasest linnukaitsevõre, mis tänu oma struktuurile takistab vee imbumist.

Gemi Elettronica savist korstnaventilaator ei vaja kokkupanemiseks liimi ja seda iseloomustab eelkõige ülalt avanev süsteem, mis võimaldab konstruktsiooni hõlpsalt eemaldada ja lahti võtta ning seetõttu on võimalik sekkuda mis tahes hooldussekkumisse.

Gemi Elettronica suudab seega vastata mis tahes vajadustele, nii esteetilistele kui ka konkreetselt lahendatavatele, mis on seotud kaminaga seotud probleemidega.

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.