Kas teil on probleeme korstna tõmbejõuga? Korstnatõmbe suurendaja on parim lahendus.

Kas teil on probleeme korstna tõmbejõuga? Korstnatõmbe suurendaja on parim lahendus.

Kas teil on probleeme korstna tõmbejõuga? Korstnatõmbe suurendaja on parim lahendus.

Kamin on väga hinnatud mööblieseme, mis lisab igasse koju soojust ja elegantsi. Kuid see võib olla ka probleemiallikas, eriti kui korstna tõmme pole optimaalne.

Korstna tõmme on jõud, mis surub suitsu läbi korstna. Kui tõmme on ebapiisav, võib suits kodus püsida, põhjustades mitmeid probleeme, sealhulgas:

  • Mitte meeldiv suits ja lõhnad majas
  • Tuleoht
  • Tervisekahjustused

Kui teil esineb korstna tõmbeprobleeme, ärge muretsege. Korstnatõmbe suurendaja on sellele probleemile parim lahendus.

Kuidas korstnatõmbe suurendaja töötab

Korstnatõmbe suurendaja on elektriline seade, mis aitab parandada korstna tõmmet. See koosneb ventilaatorist ja kiiruse regulaatorist. Ventilaator tõmbab suitsu korstnast välja ja väljutab selle õue, samal ajal kui kiiruse regulaator võimaldab teil reguleerida ventilaatori võimsust.

Korstnatõmbe suurendajat on väga lihtne paigaldada ja seda saab kasutada igat tüüpi korstnate puhul. See on ka väga vaikne ega vaja hooldust.

Korstnatõmbe suurendaja eelised

Korstnatõmbe suurendaja pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas:

  • Parandab korstna tõmmet
  • Elimineerib suitsu ja ebameeldivad lõhnad majas
  • Vähendab tuleohtu
  • Kaitseb tervist
  • Lihtne paigaldada
  • Vaikne
  • Hooldust pole vaja

Kuidas osta korstnatõmbe suurendajat

Korstnatõmbe suurendajat saab osta veebist siit: /119-aspiratori. Veebisait pakub laias valikus korstnatõmbe suurendaja mudeleid, mille seast valida vastavalt teie vajadustele.

Korstnatõmbe suurendaja on kvaliteetne toode, mis kestab aja jooksul. See on investeering, mis võimaldab teil nautida oma kamina kasutamist ilma muretsemata suitsu pärast majas.

Järeldus

Kui teil esineb korstna tõmbeprobleeme, ärge kartke võtta ühendust GEMI ELETTRONICA'ga. Korstnatõmbe suurendaja on sellele probleemile parim lahendus.

Korstnatõmbe suurendajaga saate nautida oma kaminat ilma muretsemata suitsu pärast majas.

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.