Kuidas paigaldada Gemi korstnaventilaatorit?

Kuidas paigaldada Gemi korstnaventilaatorit?

Gemi Elettronica korstnaventilaatori üks paljudest omadustest on see, et paigaldamine on isetegemise töö.
Ei ole vaja spetsialiseeritud tehnikut selle tegemiseks, kui sul on veidi oskusi korstnatega, võid seda ise teha.

Gemi Elettronica korstnaventilaatorit saab paigaldada mis tahes korstnapüsti, sõltumata selle kujust. Seda saab paigaldada nii ümmargustele, ruudukujulistele kui ka ristkülikukujulistele korstnapüstidele.

Kui sul on ümard flantsiga toru, pead teatama välise läbimõõdu, ja Gemi Elettronica varustab korstnaventilaatori õige suurusega ümaradapteriga.
Sul tuleb teatada välisdiameeter, kuna ventilaatori aluses asuv adapter tuleb sisestada korstna väljapoole.

Teisest küljest, kui korstnal on ruudukujuline või ristkülikukujuline kuju, varustab Gemi Elettronica korstnaventilaatori reguleeritavate kinnitustega komplektiga.
Reguleeritavaid kinnitusi saab reguleerida ruudukujulisteks või ristkülikukujulisteks kujudeks vahemikus 20x20 sentimeetrit kuni 43x43 sentimeetrit. Tegelikult esimene asi, mida pakendit avades näed, on reguleeritavad kinnitused koos paigaldusjuhendite ja kiiruse regulaatoriga.

Esimene asi, mida teha, on võtta mõõdud korstna väljundist, nii et saate juba pakendis olevad reguleeritavad kinnitusi reguleerida, arvestades 1 sentimeetrit rohkem kui väljundi mõõtmed.
Kinnitage kinnitusi ventilaatori alusele pakendis olevate Gemi Elettronica poolt pakutud kruvidega.
Paigaldage korstnaventilaator korstnale ja kinnitage see kahe suurema pakendis kaasas oleva kruviga.

Kui sul on ruudukujulise kiviseina sees toru ja mõlemad väljundid on samal tasemel, tuleb korstnaventilaator paigaldada ruudukujuliste või ristkülikukujuliste reguleeritavate kinnitusi, tühja ruumi toru ja kiviseina vahel katmiseks mördi või lehtmetalliga.

Kui sul aga on mitu ümard flantsiga toru ruudukujulisest kiviseinast sees, tuleb korstnat pikendada sinna, kuhu korstnaventilaator peaks olema sisestatud, ja paigaldada mudel ümaradapteriga.

Kui korstna mõõtmed ületavad 43x43 sentimeetrit (näiteks 50x50 sentimeetrit), aseta korstnaventilaatori alus otse väljundisse, kinnitades selle kivimüüri nelja nurgaga, kus juba on 4 auku, ning kasutades suuremat kinnitusklambrit tugi.

Lõpuks, kui ainult kaks neljast küljest on suuremad kui 43 sentimeetrit ja teised kaks on väiksemad kui 43 sentimeetrit (näiteks 45x40 sentimeetrit), tuleb korstnaventilaatori paigaldamine teha väiksemate kinnitusklambritega.

Viimane samm enne täielikku naudingut oma kaminast tänu Gemi Elettronica korstnaventilaatorile on elektriühendus.

Ühendus saab teha kahte moodi: väliselt korstnasse 3x1,5 kaabliga või siseküljelt kasutades meie kõrge temperatuurikindlat kaablit, mis tuleb eraldi osta.

Alusta korstnaventilaatorist ja jooksuta kaabel mööda korstnat kuni jõuad kiiruse regulaatorini, mis tavaliselt asub majas sees. Kiiruse regulaatoris tuleb ühendada korstnaventilaatori kaks traati (kus on kirjas MOTOR), süsteemi ja korstnaventilaatori maanduste ühised traadid ning toitejuhtmed (kus on kirjas 220 V).

Pärast neid lihtsaid ja kiireid samme on Gemi Elettronica korstnaventilaator valmis kasutamiseks korstna suitsuprobleemi kõrvaldamiseks.

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.