Elektritara loomadele: kuidas seda kiiresti, ohutult ja tõhusalt ehitada

Elektritara loomadele: kuidas seda kiiresti, ohutult ja tõhusalt ehitada

Elektriaed on tänu oma mitmekülgsusele tööriist, mida aastatega üha sagedamini kasutatakse.

Tegelikult saab elektrikarjuse ehitada nii oma aia kaitseks, et metsloomi sealt eemal hoida või enda loomade hoidmiseks.

Metsloomade aeda sissetungi probleem on praegu väga levinud probleem; Tegelikult on päevakorral nii väikeaedade kui ka suurfarmide saagi hävitamine metssigade pealetungi tõttu.

Teised metsloomad peale metssigade, kes on kuulsad põllumajandusele kahju tekitajana, on kindlasti rebased, seahirved või metskitsed. See on katk, mis põhjustab märkimisväärset kahju kogu majandusele, mis on põllumajanduslik ja mis on meie riigi tasakaalus määrav.

On neid, kes arvavad, et suudavad selle probleemi lahendada, ehitades klassikalisi plastvõrkudega piirdeaedu, kuid loomi, näiteks metssigasid, need nipid kindlasti ei peata, sest nad võivad võrku ise kaevata või läbi torgata. Nende loomade eest saate end kaitsta ainult elektrikarjuse loomisega. Sama kehtib ka siis, kui soovite piiritletud alal pidada põllumajandusloomi, nagu lehmad, hobused, ponid, lambad, kanad või sead.

Mõlemad toimingud, seega ala kaitsmine sissetungi eest või ala valve väljapääsust, saab teostada elektrikarjuse ehitamisega.

Õige elektriaia ehitamiseks kasutatavad materjalid on erinevad, kuid kindlasti võib öelda, et mõnda võib määratleda kui "vajalikku".

Aia kaitseks või teie loomade hoidmiseks vajaliku elektriaia ehitamiseks vajalike materjalide hulgas on energiaallikas, mille ülesandeks on tara enda toide, juhttraat, millega elektrikarjus luuakse, ja isolaatorid. , mille ülesandeks on isoleerida elektrivool postidelt, mida kasutatakse elektriaia valmistamiseks.

Lisaks ülalmainitud materjalidele on ka teisi, kuid väga olulisi materjale, millel on erinevad funktsioonid. Üks neist on elektrifitseeritud vedru ja isoleeritud käepidemega isoleeritud käikude komplekt või ristmik juhuks, kui on vaja teha maa-alune läbikäik ja muud.

Gemi Elettronica suudab pakkuda kõik vajalikud materjalid õige ja eelkõige toimiva elektriaia loomiseks (nagu näitab ühe meie kliendi videoülevaade).
Elektriaedade toiteallikad on saadaval nii 220 V vooluga mudelites kui ka kahe võimsusega mudelis (220 V vool või 12 V aku).

Traadi valik muutub selle asemel, miks tara on tehtud: kui tara on ehitatud metssigade eest kaitsmiseks, on ideaalne 6 mm² sektsioon, kui selle asemel tuleb teha põllumajandusloomade kaitseks elektrikarjus. saab valida 2,2 mm² või 4 mm².

Isolaatorite jaoks on seevastu saadaval nii puitpostide kruvidega kui ka raudpostide kruvidega, mõlemad maailmas ainulaadsete omadustega.

Gemi Elettronical on seljataga pikk ajalugu elektriaedade maailmas, tema tooted on sertifitseeritud vastavalt seadustele ja valmistatud selgelt Itaalias.

Gemi Elettronica on parim lahendus elektriaia ehitamiseks aia kaitseks või teie loomade hoidmiseks!

Gemi elektrilise aia tootevalik

Gemi juures, meie ettevõttes, leiate mitte ainult laia valiku elektriaiajuhtmeid, vaid ka laia valiku elektrifikaatoreid, pakkudes lausa 5 erinevat tüüpi,igaühel on spetsiifilisedomadused ja unikaalsed eelised:

220V vooluga elektrifikaatorid täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5 kmaedadeni;

220V vooluga elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 8km aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator täiusliku ja ohutu toimimisega kuni 5km ja 6J aedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator 2 aku jaoks, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 km ja 6Jaedadeni;

12V/220V aku elektrifikaator päikesepaneeliga, täiusliku ja ohututoimimisega kuni 5 kmja 6J aedadeni.

Lisaks pakume laia valikut kõrgekvaliteedilisi elektrijuhtmeid ja linte, koosisolatsioonidega, mis on kavandatudsobima igat tüüpi toe jaoks, mille valite oma elektrilise aia jaoks:

Puidust postide isolatsioonid;

Rauast postide isolatsioonid;

Topeltkonksuga isolatsioon;

Puidust postide isolatsioonide kruvid ja mutrid.

Meie Gemi eristub konkurentidest tänu viiekümneaastasele kogemusele selles valdkonnas javõimele pakkuda kohandatudlahendusi iga kliendi konkreetsetele vajadustele. Meie klienditeenindus on ülim, pakkudestäielikku tuge alatesostuhetkest kuni järelteeninduseni. Oleme saadaval telefoni teel numbril +390287165556, vestluse kaudu või e-posti teel.

Gemi ostmise eelised

  1. Tasuta tagastamine 100 päeva jooksul;
  2. Kiire tarne üle maailma;
  3. Kõik tooted on valmistatud Itaalias meie endi poolt kõrgekvaliteedilistest toorainetest;
  4. Kõik tooted vastavad õiguslikele ohutusstandarditele ja on sertifitseeritud;
  5. Meil on üle 5000 ülevaate maailma olulisimas ülevaateportaalis: Trustpillot;
  6. Meie neljakümneaastane kogemus on teie täielikult kasutuses;
  7. Meil on peaaegu 1000 videoulevaadet TrustVideos portaalis, kus on kasutajatevideomaterjalid.

Osta kohe!.