Suitsuprobleemid korstnaga: mis on selle probleemi põhjused?

Suitsuprobleemid korstnaga: mis on selle probleemi põhjused?

Uurime, kuidas lahendada suitsuprobleem korstnaga ohutult ja lihtsalt, ilma korstna struktuurimuudatusi tegemata ...

Peamised põhjused, mis mõjutavad kamina nõuetekohast toimimist, on palju, nimetame neist kõige levinumad:

lõõr pole õigesti mõõdetud;
külm isoleerimata lõõr;
painutustega korsten;
õhupuudus ruumides;
vastutuul;
halvasti tehtud korsten;
Need on vaid mõned probleemid, mis mõjutavad korstna nõuetekohast toimimist, neile lisanduvad veel paljud väiksemad probleemid, mis koos raskendavad korstnasuitsu probleemi lahendamist, näiteks:

termiline depressioon, mis tuleneb temperatuuride erinevusest korstna sise- ja välispinna vahel;
dünaamiline depressioon, millega tuul mõjutab otse korstnat, põhjustades tegelikult tõmbesüsteemi talitlushäireid;
Kõigile neile probleemidele lisanduvad probleemid korstna paigutamisega hoone kõige külmemasse piirkonda või isegi gripp, mis möödub väljaspool hoonet ...

Ohutu lahendus, mis võimaldab lõplikult lahendada suitsu probleemi korstnast, pliidist, grillist, kaminahjust, ahjust, on elektrilise korstnatõmbe paigaldamine, mis tagab aurude pideva tõmbe ilma soojust hajutamata.

Vastupidiselt sektoriga mitte kursis olevate inimeste suust kuuleb paradoksaalsel kombel traditsioonilisel kaminal kohati ka liigset tõmmet, mis tähendab soojuse hajumist.

Tänu Gemi korstnatõmbe paigaldamisele on tõmme kontrollitud ja suitsu probleem korstnast kõrvaldatud: meil ei teki enam äkilisi tõmbelangusi ega isegi liigset imemist, kuna tänu kaasasolevale juhtseadmele, mis võimaldab optimaalse kiiruse leidmiseks valija abil saate püsiva tõmbe ilma soojust kaotamata.

Lisaks ei teki tänu Gemi korstnaventilaatori paigaldamisele enam müraprobleeme.
Gemi uurimiskeskuse läbiviidud uuringu põhjal võib öelda, et kamin, mis töötab 8 kuud aastas ilma aspiraatorita, mis juhib aspiratsiooni, hajutab tõmbe kontrollimisel 30 protsenti rohkem energiat kui sundelektrilise aspiraatoriga kamin. pidevalt ilma tõusude ja mõõnadeta.

Gemi väljatõmbeventilaator on turu võimsaim, ulatudes kuni 3800 m/kuuptunnini, mis võimaldab lahendada korstnasuitsu probleemi kõige madalamatel pööretel, kõrvaldades müra ja saavutades suurepärase aspiratsiooni juba esimesel kiirusel.
Gemi ekstraktor on ainuke, millel on patenteeritud H-klassi mootor, mille mootorimähise isolatsioon on kaitstud keraamilisest kiust, mis võimaldab mootorit kaitsta ka suitsulõõris tekkiva tulekahju korral.

Gemi korstnaventilaator on ainulaadne. Aastate jooksul on paljud ettevõtted püüdnud mootori kaitsesüsteemi kopeerida õelate süsteemidega, nagu näiteks klaaskiu sisestamine mootori ümber, muutes olukorra veelgi hullemaks. See tegelikult ei lase mootoril korralikult jahtuda ja mõjutab tugevalt selle tööd kõrgetel temperatuuridel.

Gemi ekstraktor lahendab kõik halva korstna tõmbega seotud probleemid, neutraliseerides kõik võimalikud probleemid.

Gemi õhupuhasti paigaldamine võimaldab taasavastada kamina kasutamise naudingut ilma suitsuprobleemideta.

Tutvuge meie tootevalikuga ja lahendage oma korstnatõmbeprobleemid kohe!

Gemi elektrilised korstnaventilaatorid aitavad teil tõmmet parandada, muutes korstnasuitsu probleemi vanaks mälestuseks.
Korstnaventilaator professionaalne vasest mudel

Seadusele vastav sertifitseeritud toode

10 aastane garantii

IMUMINE 3800 M³ / h

GEMI MOOTORI KLASS H PEAB VASTU KUNI 700 C °

6-KÄIRULINE REGULAATTOR

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.