Kas teie kaminahi suitseb? Elektriline suitsuärasti on lahendus

Kas teie kaminahi suitseb? Elektriline suitsuärasti on lahendus

Gemi elektriline korstnaventilaator, nagu sellest videost näha, võimaldab majas korstnast väljuva suitsu totaalselt eemaldada.
Meie klient näitab, kuidas enne meie elektrilise suitsuära ostmist ei olnud võimalik oma kaminahju ust lahti hoida.
Seega on kamin praktiliselt kasutuskõlbmatu.

Meie elektrilise suitsueemaldi kokkupaneku järel saadud tulemus, nagu näete, oli erakordne. Suitsetamisprobleem on täielikult lahendatud.
Gemi elektriline suitsuära koosneb kiiruse regulaatorist, millega saad sisestada võimsust, mida enim soovid.
Regulaatorit iseloomustab kaitsekaitse, sisse/välja nupp ja nupp kiiruse reguleerimiseks vahemikus 1 kuni 6. Näeme, kuidas elektriline suitsuärasti töötab ideaalselt ka kolmandal kiirusel, müraemissiooni ja praktiliselt nulli elektritarbimisega.

Saab teha süsi, saab teha sülitamist; ilma et see tekitaks korteris suitsuprobleeme. Korstna tuha puhastamisel väldib see selle hajumist keskkonda.

Suitsueemaldi panemine kiirusele 6 võimaldab lisaks selgelt suuremale tõmbele ka tahma isepuhastust.
Varem oli aga vaja lõõri puhastada mitu korda ühe aasta jooksul. Tegelikult aitab see gripist paraneda 70% võrra. Just sel põhjusel ei vaja see aastatepikkust hooldust.

Väljalülitatud korstnaventilaator ilmselgelt ei takista suitsu loomulikku väljapääsu.
Tegelikult tuleb suitsu väljalülitamisel regulaarselt suitsu välja. Nagu antud juhul, on kaminahjuna võimalik suletud uksega elektriline suitsuära lihtsalt välja lülitada, ilma et see mõjutaks kogu protsessi loomulikku toimimist. See võimaldab saada võimalikult palju soojust, mis on kasulik radiaatorite kütmiseks.
Kokkupanek on väga lihtne teostada; nii regulaatori elektriühenduse kui ka elektrilise suitsueemaldi enda paigutamise lõõrile.
Piisab vähesest käsitsioskusest, et monteerimisega jätkata isegi iseseisvalt, asjatundja kohalolek pole vajalik.

Selles mõttes on youtube'is ka kokkupanemiseks kasulikud videoõpetused, mis on tõlgitud üle 30 erinevasse keelde.

Meie elektrilist suitsueemaldit saate kasutada iga korstna ventilaatori jaoks; kas ruudu- või ristkülikukujulise väljalaskeavaga (me tarnime reguleeritavad klambrid) ja nagu antud juhul ümmarguse väljalaskeavaga (adapteri anname vastavalt teie poolt antud läbimõõdule).
Mootor on täielikult meie toodetud; See ei sisalda plastosi ja kõnealusel professionaalsel mudelil on käivituskondensaator paigutatud väikesesse karpi soojusallikatest eemal, nii et professionaalne ekstraktor ei sulata kondensaatorit isegi pikaajalise tulekahju korral. Talub temperatuuri 700°C.

Välispind on üleni kõrgel temperatuuril värvitud nii esteetilistel põhjustel kui ka aastate jooksul pikemaks ajaks; sellel mudelil on tegelikult või professionaalil 15-aastane garantii.

Kolme aasta pärast on elektriline suitsuärasti täiesti terve; täieliku rooste puudumisega, mis tagab toote pika eluea aastate jooksul.

Mõned kliendid saadavad meile iseloomustusi Gemi elektriliste suitsueemaldusseadmete kohta, mis töötavad ka pärast 30 aastat.

Ainult Gemi elektrilise suitsuärastiga saate lõpuks oma kaminast rõõmu tunda.

Gemi Elettronica on lahendus kodusest korstnast suitsu eemaldamiseks. Ostke tehasehinnaga otse meie veebisaidilt.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.