Erinevus põhi- ja professionaalse mudeli korstnaventilaatori vahel

Erinevus põhi- ja professionaalse mudeli korstnaventilaatori vahel

Enamiku kaminate, ahjude või grillide jaoks on levinud probleem kindlasti ka suitsu tõmbamise raskus koos gripiga.

Selle probleemi põhjuseid on palju, maja ehitamisel raske ennustada ja veelgi keerulisem lahendada, kui arvate, et piisab otsestest sekkumistest korstnasse või lõõri endasse.

Ainus toode, mis kindlasti lahendab korstnasuitsu probleemi ning samas on lihtne kasutada ja ökonoomne, on kaminate elektriline suitsuära.

Elektriline suitsuärasti on varustatud sundmootoriga, mis kõrvaldab täielikult korstna halva tõmbe probleemi, tõrjudes täielikult selle põhjused, olenemata sellest, millised need on.

Gemi Elettronica suudab pakkuda erinevaid elektrilise suitsueemaldi mudeleid, millest igaühel on maailmas erinevad ja ainulaadsed omadused.

Valikus on järgmised mudelid: põhimudeliga suitsuära, professionaalse mudeli elektriline suitsuära ja professionaalne vasest suitsueemaldi mudel.
Korstna ventilaatori põhimudel
Selle imemisvõimsus on 2500 kuupmeetrit tunnis ja vastupidavus temperatuurile 300 kraadi.

Selle asemel on selle imemisvõimsus 3800 kuupmeetrit tunnis ja vastupidavus temperatuurile 700 kraadi. Vastupidavus kõrgetele temperatuuridele, mis ulatub kuni 700 kraadini, on lihtne mõista ka tõsiasja, et see korstnaventilaator suudab seetõttu vastu pidada isegi tulekahjule lõõris.
Elektriline suitsueemaldi professionaalne mudel vask

mis sarnaselt ülalkirjeldatud professionaaliga on samuti imemisvõimsusega 3800 kuupmeetrit tunnis ja temperatuuritaluvusega 700 kraadi, kuid on valmistatud roostevabast terasest ja sellel on ehtne vaskplaat.
Tõeline vaskplaat ja roostevaba teras võimaldavad lisaks suuremale vastupidavusele aja jooksul ka soolakindlust ning muudavad selle toote maailmas ainulaadseks mitte ainult esteetilisest vaatenurgast, vaid ideaalseks ka merealadele.

Professionaalse mudeli mõlema suitsueemaldi mootor, nii tumepruun kui vask, on H-klassist ja kõrgetele temperatuuridele vastupidav, ei sisalda plastosi ning kondensaator on paigutatud välisesse karpi ja seega allikatest kaugel. soojust.
Seetõttu ei võimalda kõik need omadused professionaalsetel suitsuärastusmootoritel sulada isegi suitsulõõri tulekahju korral.

Kõik Gemi Elettronica suitsueemaldajad on varustatud 6-käigulise regulaatoriga, millest lülitub sisse/välja korstna ventilaator ning reguleeritakse imemisvõimsust.
Need on varustatud mootorikattega (mis on lehtmetallist ja värvitud tumepruuniks kahel esimesel märgitud mudelil, samas kui roostevabast terasest ja vasest värvitud kolmanda suitsueemaldi jaoks).
Gemi Elettronica suitsuärastel on ventilaatori ümber kaitsevõre, mis on valmistatud elektrokeevitatud terasrõngastest, millel on ka lendumisvastane funktsioon.

Kõigi kirjeldatud mudelite puhul on võimalus valida kandilise aluse (elektriline suitsuära on varustatud reguleeritavate klambritega) ja ümmarguse aluse vahel (tegelikult tuleb ümmargune adapter vastavalt gripi välisläbimõõdule).

Gemi Elettronica koos elektrilise suitsueemaldajaga suudab lahendada iga inimese korstnasuitsuprobleemi, olenemata põhjusest.
Valige endale sobiv mudel, klõpsates siin.

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.