Kas teil on pizzerias suitsuprobleem? Siin on teil tagajärjed ja lahendused

Kas teil on pizzerias suitsuprobleem? Siin on teil tagajärjed ja lahendused

Üks suurimaid kulinaarseid kirgi Itaalias ja kogu maailmas on kindlasti pitsa.
Lisaks itaalia päritolu traditsioonile on pitsa ja õhtu pizzerias ka ühinemise ja sotsiaalsuse hetk, mis ei jää ükskõikseks neile, kes soovivad veeta õhtu sõprade ja sugulaste seltsis.

Kes pole kunagi sõpradega pitsabaaris oma lemmikmeeskonda rõõmustamas käinud? Või kohtingul oma tüdruksõbra või poiss-sõbraga? Või lihtsalt veeta oma perega teistsugune õhtu?
Nendel puhkudel on aga juhtunud avastama ebasobiv olukord, nimelt suitsu olemasolu pitsabaaris. tuleks paigaldada suitsuärastus.
Tegelikult võib paljudel juhtudel, olgu tegemist puuküttega või elektriahjudega, pitsabaaris juhtuda, et oled sattunud liigse suitsuga keskkonda.
Pizzeria suitsetamine on probleem, mis puudutab ennekõike pitsabaaride kliente, kes naasevad koju suitsust läbiimbunud riietega; kuid mis mõjutab ka pizzeria enda kuvandit.
Tegelikult on hästi teada, kui oluline on klientide arvustused pitsabaaride jaoks. Pizzeria suitsust põhjustatud negatiivne arvustus võib põhjustada teiste uute tulevaste klientide kaotuse.
Probleem on vähem märgatav neile, kellel on võimalus lasta oma kliendid ahju asukoha suhtes õues või eraldiseisvas kohas istuda. Kõigil pole seda võimalust; kuid isegi need, kellel see on ja kellel on pitsabaaris suitsetamise probleem, peaksid olema valmis seda lahendama, et hõlbustada pitsakokkade ja kogu pitsabaaris töötava personali tööd.
Pizzeria ahjust tulev suits võib olla väga intensiivne, arvestades vajadust kasutada alati lahtist leeki, mis sobib pitsa piisavaks ja kiireks küpsetamiseks.
Pizzeria suitsuprobleemi lahendamiseks ainuke õige lahendus on elektrilise suitsueemaldi paigaldamine.
Sundmootoriga elektriline suitsuära on ainuke tööriist, mis suudab välja tõmmata kogu pitsaresahi ahjust tekkiva suitsu.
Gemi Elettronica annab võimaluse laias valikus suitsueemaldi erinevate mudelite vahel.
Gemi Elettronica ideaalne suitsuärastus pitsabaaridele on professionaalne mudel, mis tagab imemisvõimsuse 3800 kuupmeetrit tunnis ja vastupidavuse kõrgetele temperatuuridele 700 kraadi.
Gemi elektriline suitsuära on varustatud 6-käigulise regulaatoriga, millega saab imemisvõimsust vastavalt oma vajadustele muuta.
Kui teil on pitsabaar, saate väikese kulutusega osta Gemi Elettronica elektrilise suitsuära ja lahendada kõik pizzerias suitsetamisega seotud probleemid hõlpsalt!

Gemi Elettronica elektriline suitsuärasti on 100% Itaalias valmistatud toode, nagu ka pitsa: Itaalia tipptase.
Ostke veebis otse aadressil: /182-chimney-fan-professional-steel-model

Gemi universumis, oleme uhked tutvustama oma laia valikut kaminatõmbureid, igaühel onainulaadsed omadused, misrahuldavad meie klientide erinevaid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on meid juhtinudmitmekesiste mudelitevalikuni, tagades, et iga detail oleks hoolikalt kavandatud ja hooldatud.

Kaminatõmburid"põhi": Tõmburid neile, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaidlahendusi, pakume meiebaaskaminatõmburite valikut. Need mudelid on loodud pakkuma soliidseid tulemusi taskukohasehinnaga, tagadesefektiivse suitsu eemaldamise ilma kvaliteeti ohverdamata.
Peamised omadused: 300 °Cimemistemperatuur, 3-aastanegarantii ja 2500 m³/h imemisvõimsus.

Kaminatõmburid"professionaalne": Kui otsite professionaalset taset, midaiseloomustavad veelgi suuremvõimsus ja usaldusväärsus, siis meie professionaalsed suitsueemaldajad on ideaalnevalik.
Peamised omadused: 700°C imemistemperatuur, 6-aastane garantii ja 3800 m³/h imemisvõimsus.

Meie kollektsioon hõlmab ka mitmesuguseid eemaldajaid, mis on valmistatudkõrgekvaliteedilistest materjalidest,sealhulgas roostevabast terasest ja vasest.

Kaminatõmburid"teras": Terasest eemaldajad kehastavad kaasaegset elegantsi ja onehitatud vastu pidamaaja väljakutsetele, pakkudes tõhusat imemist ja stiilset stiili.

6-kiiruselineelektriline suitsueemaldaja,mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest Aisi 304. Tänu oma struktuurile talubsuitsueemaldajakorrosiooni, mida põhjustavad ilmastikutingimused ja merevesi, tagades pikema kasutusea.Mootori võimsus 3800 m³/h,paigaldatav igale suitsutorule. Suitsueemaldaja vastupidav kuni 700 °C, tulekahju korral.

Kaminatõmburid"vask": Teisestküljest peegeldavad vasest eemaldajad mitte ainult klassikalist ilu, vaid omavad ka ajalevastupidavaidomadusi.
Vase suitsueemaldaja on Gemi elektriliste suitsueemaldajate tipptoodang.Valmistatud täielikultroostevabast terasest Aisi 304, tagamaks vastupidavust ilmastikutingimustele ja mereveele.Samuti on tähelepanupööratud esteetikale tänu vasekattele. Nagu professionaalne mudel "musta pea", imetaksevälja 3800 m³/h ja talubkuni 700 °C. Suitsuprobleemi lahendus tagatud. Ideaalne kaminatesse, ahjudesse, grillidesse,ahjudesse jne.10-aastane garantii suitsueemaldaja struktuurile.

Osta kohe!.